|
Příspěvky uživatele - 16.39
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Foxteriér, 26.4.2010 Jo tak to náš také a nejen krtků, ježka jsem nezahlédl ani nepamatuji, letos v zimě složil kunu která asi z hladu moc ryskovala k jeho úlovkům za osum let patří také jedna lasice pár křečkú a dvě užofky, ty tedy bohužel našel sám a než jsme je... celý příspěvek > |  | Foxteriér, 24.4.2010 Tak společník to tedy je a velký, každá procházka sním je zážitek a platí to že je aktivní i při vyšším věku. Jinak je odmalinka na jednom dvorku se slepicemi a dokáže je tolerovat |  |
|  | Foxteriér, 19.4.2010 Ano já mam již osm let drsnosrstého foxteriera, co potřebujete vědět? :) |  | Husqvarna 340, 25.11.2009 MS 880 |  | Motorová pila Oleo-mac, 12.4.2009 PO deseti letech jedna lišta dva řetězi to te prace moc nenaděla ta pila. Ja mam po tatovi sachs-dolmar 114 zhruba 25 let stáři letos přes zimu dva řetězi, jsem zvědav co zbude s oelomacku po 25letech |  | prevodovy olej do vari, 28.2.2009 Olej hypoidní je tam kvůli šnekovemu převodu ktery je dole těm klečkum v převodovce by to sice nevadilo, ale šneku ano. |  | Palivová přísada do benzínu, 28.2.2009 Mužu se zeptat jestli membranovemu karburatoru nevadi byt třeba pul roku na suchu, tedy hlavně membranam??
DĚKUJI |  | Výběr lehké motorové kosy, 25.2.2009 Mam HQ 225 obsah 25 je lehka a za těch dvanact let se nenašla trava co by nešla posekat |  |
 |
|
|
|