Příspěvky uživatele - 16.39

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Foxteriér, 26.4.2010
Jo tak to náš také a nejen krtků, ježka jsem nezahlédl ani nepamatuji, letos v zimě složil kunu která asi z hladu moc ryskovala   k jeho úlovkům za osum let patří také jedna lasice pár křečkú a dvě užofky, ty tedy bohužel našel sám a než jsme je... celý příspěvek >
Foxteriér, 24.4.2010
Tak společník to tedy je a velký, každá procházka sním je zážitek a platí to že je aktivní i při vyšším věku. Jinak je odmalinka na jednom dvorku se slepicemi a dokáže je tolerovat
Foxteriér, 19.4.2010
Ano já mam již osm let drsnosrstého foxteriera, co potřebujete vědět? :)
Husqvarna 340, 25.11.2009
MS 880        
Motorová pila Oleo-mac, 12.4.2009
PO deseti letech jedna lišta dva řetězi to te prace moc nenaděla ta pila. Ja mam po tatovi sachs-dolmar 114 zhruba 25 let stáři letos přes zimu dva řetězi, jsem zvědav co zbude s oelomacku po 25letech
prevodovy olej do vari, 28.2.2009
Olej hypoidní je tam kvůli šnekovemu převodu ktery je dole těm klečkum v převodovce by to sice nevadilo, ale šneku ano.
Palivová přísada do benzínu, 28.2.2009
Mužu se zeptat jestli membranovemu karburatoru nevadi byt třeba pul roku na suchu, tedy hlavně membranam??            DĚKUJI
Výběr lehké motorové kosy, 25.2.2009
Mam HQ 225 obsah 25 je lehka a za těch dvanact let se nenašla trava co by nešla posekat 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika