|
Příspěvky uživatele - 96.121
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak vybrat a jaké odrůdy, 12.12.2006  doporučila bych vám růže Berstein-rose,mají jantarovou barvu,kompaktní růst s mimořádně zdravím tmavým olistěním a kvetou nepřetržitě až do zámrazu.Jsou velmi odolné vůči padlí a černé skvrnitosti.Patří mezi nostalgické růže od Tantau.Zároven bych k... celý příspěvek > |  | Dřevěné sochy v zahrade, 12.12.2006 určitě,je to možné naimpregnovat a navíc můžete použít tvrdší dřeva měla bych o sochu zajem,jsem malířka,ale nesochařím a toužím podřevěné soše-velké do zahrady.můžete mě prosím kontaktovat?rozmarynky@centrum.cz |  |
|  | Hortenzie - stříhat?, 12.12.2006 záleží na tom,jakou hortenzii pěstujete.Pokud mate hortenzii macrophyllu,tak tab kvete na lonských výhonech,proto na jaře pouze odstrante uschlá květenství.Rezem by jste se připravila o květy.Poku ovšem mate hortenzii latnatou,je nutné ji na jaře... celý příspěvek > |  | Ginko biloba, 12.12.2006  gingo biloba pendula .domnívám se,že se jedná o rostlinu roubovanou,potom je výška jasně dána.Jinak vypada jako ginko biloba Horizontalis,avšak je daleko něžnější a půvabnější.Petra |  | Řez stříbrného smrku, 12.12.2006 doporučila bych vám strom pokácet,byt je to bolavé rozhodnutí.Ale máte možnost ho nahradi např.pinus sylvestris watereri,která je skutečně nádhernou borovicí,roste velmi pomalu a v průběhu 100 let naroste pouhýyh sedm metrů a vám jistě vedení... celý příspěvek > |  | zkušenosti s firmou Bakker, 12.12.2006 Dobry den,zajímalo by mě,jaké máte zkušenosti s firmou bakker.Já velice špatné.Mám smůlu pouze já? Růže přišly v igelitáku nahnilé,trvalky tak malé,že se většina nechytla,přišly polomrtvé též hortenzie. |  | letošní zimování růží, 12.12.2006  ja je přikryl,a zase odkryl,hlavně stromkovou.Hlídám předpověd počasí.Martin |  | Sháním růži, 12.12.2006 tuto růži si můžete objednat na adrese www.roses.co.uk. Sazenici posílají v prvotřídní kvalitě. Petra |  | Rozmnožování ruží, 12.12.2006 růže,které mají měkké,ohebné snonky,můžete přikolíkovat k zemi a použít metodu hřížení.Mnoho zdaru přeje Petra |  | letošní zimování růží, 12.12.2006 zatím taky vyčkávám,rozhodně je brzy.Možná o víkendu lehce položíme chvojí,kvůli slunci.Jinak mam stejný názor,je moc teplo.Kdo zazimoval brzy,muže čekat choroby a plísně.ahoj k. |  |
|  |
 |
|
|
|