|
Příspěvky uživatele - 57.182
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Je Heureka objektivní?, 26.3.2012 Já si myslím, že jde hlavně o porovnání cen výrobků o hodnocení tak nejde, protože to nemusí být zrovna objektivní, mě tam hlavně vadí, že tam není uváděna adresa prodejce, hned v prezentaci, dnes je i cena dopravy dost vysoká a tak je stále víc... celý příspěvek > |  | Přesazení starého ibišku syrského, 26.2.2012 Děkuji za rady. Pokusím se to tak udělat, snad to dobře dopadne. Na místě ibišku se bude stavět garáž, takže bohužel musí jít pryč. |  |
|  | Přesazení starého ibišku syrského, 25.2.2012 Dobrý den! Potřebovala bych poradit ohledně asi 15 let starého ibišku syrského. Chtěli bychom ho přesadit. Je to reálné? Byl by trochu víc na sluníčku a v jiné půdě - chceme ho převézt na jinou zahradu. |  | Bobkovišeň, omrznutí listů, 23.2.2012 Minulý rok mi bobkovišeň přes zimu zmrzla, a úplně všechny větve i listy postupně zhnědly, tak jsem si myslela, že ji budu muset vyhodit ale ona začala obrážet a do podzimu narostl zase skoro metrový keř, než zmrzla měla už přes dva metry a to... celý příspěvek > |  | Žloutne mi můj nejhezčí strom, 20.2.2012  Dobrý den, mám také fikus, opadávání jednotlivých lístků po celou zimu mám také a stromku to nevadí ale s tím stříháním opatrně, protože větvičky, které nebudou mít žádné listy už většinou neobrazí, stromek nemá rád přímé slunce a také přemokření,... celý příspěvek > |  | Montbrécie - výsadba, 4.2.2012 Zajímalo by mě, jestli je možné vysadit montbrécie už v březnu do květináčků doma a pak je po zmrzlých vysadit ven. |  | Topení do boudy, 31.1.2012 dobry den mam z topenim dobrou zkusenost je to stropni deska ktera topi, je to vyborna vec
|  | Stín na zahradě a jaké květiny, 22.1.2012 Dobrý den, do stínu se také hodí čechravy, udatny nebo ploštičník nebo petrklíče a také záleží na tom zda je to stín po celý den nebo částečný nebo na kterou stranu to je.Jarka |  | Jak se zbavit malých mušek na pokojových květech?, 22.1.2012 Dobrý den, já jednoduše mušky postříkám přípravkem proti mouchám a mám pokoj, nesmí se stříkat moc blízko rostlin aby se nespálily.Jarka |  | Hruška + Tůje = skvrnitost?, 7.1.2012 Dobrý den, mám na zahradě také jalovce a hrušně a nechci se zbavovat ani jednoho, a proto každý rok stříkám Baycorem a jsou roky kdy je rez na ústupu a roky kdy je silná, záleží na počasí ale myslím si, že i kdybych jalovce obětovala i tak bych... celý příspěvek > |  |
|  | Jaké postřiky na jaké rostliny?, 4.12.2011 Dobrý den, mohl by mi někdo poradit jaké postřiky by se daly použít na více druhů rostlin, to je třeba na jabloně a zároveň na rybíz nebo i třeba růže a na stejné choroby nebo i na různé škůdce, protože třeba postřik Baycor používám jak na hrušně tak... celý příspěvek > |  | Lucky bamboo?, 14.11.2011  Prosím prohlédněte si tuto krásnou rostlinu. Koupeno jako "Lucky bamboo" - lidově bambus pro štěstí. Vím, že to bývají draceny. Ale tento i kvete - viz obrázek. Jaký je prosím správný název této nádherné kytičky? Díky za tipy |  | Japonská sasanka - seříznutí, 23.10.2011 Ráda bych se zeptala, jestli se má japonská sasanka na podzim seříznout až k zemi nebo nechat být, jak je a jenom namulčovat. Mám ji letos poprve. |  | Proutěné ploty, 8.10.2011 Dobry den,
mate nekdo zkusenost s proutenymi ploty? Chtel bych pouzit na starsi pletivovy plot okolo pozemku. Libi se mi prirodni vzhled, ale nemam zkusenost z zivotnosti a kde je pripadne sehnat.
Diky. Petr |  | Kdy (který měsíc) přesadit moruši?, 3.9.2011 Děkuji za odpovědi! Stromek jsme vysadili teprve loni na podzim, ale koupili jsme ho už větší, je to převislá moruše, vysoká přes 2 metry, ale její stáří bohužel neznám. Zkusím ho přesadit v březnu s co největším balem, snad to dobře dopadne, bylo by... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|