Příspěvky uživatele - 176.18

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Identifikace pokojové rostliny, 8.1.2011
Doplním - na zalévání do té listové růžice používat měkkou vodu.  Lída
Nejedovatý stále zelený živý plot, 8.1.2011
I mahonie a břečťan jsou jedovaté, i thuje, cypřišky ap. . Podívejte se na tento přehled... Lída
Kdoulovec lahvicovitý, 7.1.2011
Kdoulovec se obvykle moc neřeže, protože kvete na loňském dřevě. Spíše občas po odkvětu vyřezat nebo pokrátit nejstarší výhony k nižšímu rozvětvení, aby se keř moc nezahušťoval a udržel se v určité výšce. Pokud byste ostříhala mladé výhony, tak se... celý příspěvek >
Množení Hortenzií, 7.1.2011
Možná lépe koření v té zemi - píchla jsem 4 řízky pod pet lahve a 3ks se chytly (doufám, že přežijí zimu).          Lída
Nevíte prosím, co je to za rostlinu? (foto), 7.1.2011
Může se seříznout jako každá Euphorbia. Po seříznutí vytvoří spodní část více vrcholů, vrchní část zkratit na přiměřenou délku, vlažnou vodou opláchnout vytékající mléko, nechat ránu zaschnout (pokud opadají lístky, nevadí) a zasadit. Do zakořenění... celý příspěvek >
Juka kopstek - jak zkrátit, aby přežila, 6.1.2011
Rovně :-))
Jak se jmenujetato rostlina?, 6.1.2011 Obsahuje fotku
Asi budete spíš mít pravdu vy, tohle se tomu podobá víc.
Jak se jmenujetato rostlina?, 6.1.2011
Pardon, vypadl z toho popis - Echeveria Strong Star
Jak se jmenujetato rostlina?, 6.1.2011 Obsahuje fotku
p.s. nemohla by to být tahle?
Jak se jmenujetato rostlina?, 6.1.2011
Tipla bych nějakou Echeverii.         Lída
Nejedovatý stále zelený živý plot, 6.1.2011
Poznámka pro p.Zdeňka - jalovec jako rostlina  je jedovatý...          Lída
Krásná kytička mi umírá, 5.1.2011
To ale není pepřovník (Piper), to je pepřinec (Peperomia).           Lída
Je možné přezimovat letničky?, 5.1.2011
Pokud jakoukoliv rostlinu F1 namnožíte řízky, všechny vlastnosti se zachovají (je to přece pořád stejná rostlina, jen nakouskovaná). Pokud vysejete semena sebraná z rostliny F1, vlastnosti potomků budou různé (po mamince, tatínkovi,... celý příspěvek >
Červi, 5.1.2011
ps - připadá mi totiž na té fotce, že to má na tělíčku články, hlístice jsou vcelku, ne?  Ale třeba se pletu nebo blbě koukám  :-))       L.
Červi, 5.1.2011
A nemohou to být čerstvě narozené (vylíhlé) žížalky? Na č.14 mi ji to připomíná :-))    Lída.
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika