|
Příspěvky uživatele - 19.201
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Keře pro slunné stanoviště, 30.9.2009 Ahojky Lído, moc Vám děkuji.Ta vajgelie má něco přes metr a mochna byla tak metr a půl, možná o kousek větší.Tu jsem střihla hned na polovinu.Něco jsem si už přečetla, ale není nad zkušenosti.Lépe se orientuji v trvalkách a clematisech s keříky... celý příspěvek > |  | Keře pro slunné stanoviště, 30.9.2009 Dobrý den Lído, ještě že jsem nakoukla do této diskuse.Dostala jsem pár keříků, známá se jich chtěla zbavit, a mezi nima i tato tříbarevná vajgélie.Je trochu vyčáhlá, byla utiskovaná mezi jinými keři.Lído prosím poraďte, stříhnout, nebo počkat na... celý příspěvek > |  |
|  | Kustovnice čínská, 29.9.2009 Také jsme objednali u Starkla, přišla celkem pěkná rostlinka s ulomeným nejdelším výhonem.Dala jsem ho do vody a kkdyž se objevily kořínky zasadila jsem do květináče a později vysadila ven na dosti nehostinné místo.Daří se jim a rostlinka vypěstovaná... celý příspěvek > |  | Rostlina beze jména, 29.9.2009 Dejte si název tady do vyhledávače, už se tady o ní hodně psalo. |  | Rostlina beze jména, 29.9.2009 Líčidlo americké.Hezký den. |  | Clusia rosea princess, 28.9.2009  Dobrý den, máte prosím někdo zkušenosti s touto kytičkou?Ne že by se jí špatně dařilo, ale potřebuje přesadit a nevím do jakého substrátu, jestli stačí obyč. pro pokojové rostliny a nebo jestli potřebuje namíchat něco speciálního.Za každou radu budu... celý příspěvek > |  | Co s chrysantemou po odkvětu?, 28.9.2009 Ahojky Maruško, krásný pampasNa jaře koupím, zasadím a uvidím, jednou to musí vyjítHezký večer. |  | Kleopatřina jehla, 28.9.2009  Taky mi jeden trs vyhnil.Vyryla jsem ho a rozebrala.Nechala jsem si malinké rostlinky z kraje trsu, zasadila a vypadalo velmi pěkně, když asi 10cm vysoká roslinka kvetla.Pokud má sušší stanoviště je nenáročná a "roztahovačná"!!! |  | Syn mi posekal maliníky sekačkou, 28.9.2009 Nic si z toho nedělejte, nám zas dcera přejela borůvku |  | Campanula zvonek nevěsta, 22.9.2009 Zdravím, Maruško,jedna návštěvnice při prohlížení záhonků koukala chvíli na rozkvetlou pupálku a pak se na mně podívala s takovým zvláštním pohledem a pravila " No, je to krásný, ale proč si dáváš do záhonu umělé květiny? "Musela jsem jít a... celý příspěvek > |  |
|  | Šalvěj, která usychá, 15.9.2009 Ahojky Marie, díky,trávy máte krásné, já teprve letos dala dohromady 4 větší traviny, jednu zebrinu jednu no vidíte a ani nevím o jakou přesně jde Miscanthus, ale jak dál???Jednu, tu máte na fotu jako první a ráda bych ještě Miscanthus gigant... taky... celý příspěvek > |  | Šalvěj, která usychá, 14.9.2009 Ahojky Marie, přepsat se může každý.Levandule je taky krásná, mám tři celkem už pěkné keříky.Pěstovala jsem ze semínek.Ale já se Vás chtěla zeptat, sázíte do otvorů v netkance(to mi jaksi moc nejde),nebo osázíte záhon a pak dáte netkanku?A ještě... celý příspěvek > |  | Campanula zvonek nevěsta, 14.9.2009  Tak to já taky.Jak přijde podzim ztrácím větší část energieNa druhou stranu za chvíli budou vánoce a po nich to pomalinku začne.Shánění semínek sazeniček a hned bude veseleji.Dnes je to vůbec smutné, pod mrakem, poprchává,ale ještě je na co... celý příspěvek > |  | Kocour cestovatel, 13.9.2009 Mílo v tom je právě potíž, náš pantáta je pěkně rozmlsaný a syrové maso (játýrka, drůbeží,...) do čumáku nevezme.Donese si svoje a asi lepší.Granule rád, ale zas jen některé, konzervy - no fuj paničko co mi to dáváš??? -kapsičky donedávna všechny... celý příspěvek > |  | Dřišťál zlatolistý, 12.9.2009 Dobrý večer, dostala jsem dřišťál, podle obrázků na netu zlatolistý.Vršek rostliny je pěkný, obrostlý listy, ale uvnitř proschlý.Prosím o radu, může se stříhat?a kdy je na to nejvhodnější doba? Poradíte prosím??? |  |
 |
|
|
|