|
Příspěvky uživatele - 19.201
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Hortenzie, 24.11.2009 Mám tu stejnou zkušenost, první rok nic, druhý rok taky jeden ubohý kvítek a letos... obalená květy.Vydržte, já ji už dokonce začala vyhrožovat, že když nepokvete půjde na kompostHezký den. |  | Skalnička?, 12.10.2009 Pane Janča, moc děkuji.Hezký večer. |  |
|  | Skalnička?, 12.10.2009  Dobrý den, pomůžete prosím s názvem této kytičky?Kvete brzy z jara, pak celá zmizí a začne opět růst na podzim.Zůstane celou zimu zelená a na jaře opět kvete.Letos je to trochu jinak ,kvete... i na podzim. Hezký večer. |  | Rhynchostylis a Catasetum, 12.10.2009 Paní Matalová, modrá orchidej ve váze bude Vanda.O kousek výš pan Vilím posal její pěstování.Hezký den. |  | Poznáte neznámou květinu?, 12.10.2009 Děkuji, díky lat. názvu jsem našla zajímavé informace o této kytičce.Hezký den. |  | Impatiens, 12.10.2009 Nedaří se ,po několika pokusech jsem to vzdala a na jaře raději kupuji nové rostliny v zahradnictví.Hezký den. |  | Oleandr, 12.10.2009 Ahojky Zuzi, možná právě proto nekvete, že je stále doma.I když někomu se daří pěstovat ho jako pokojovou květinu a přivést jej ke květu.Nemáte možnost dát ho třeba ven na balkon?Potřebuje hodně sluníčka.Hnojení a zálivka je u vás určitě v... celý příspěvek > |  | Oleandr, 12.10.2009 No jo, ale oleandry tam u vás v Chorvatsku jsou v zemi, ale tady u nás vegetují v omezeném prostoru - květináči a jsou neustále stěhovány, na léto ven na zimu dovnitř, v lepším případě jsou na jaře vysazeny do země a na podzim zas šoupnuty zpět do... celý příspěvek > |  | Poznáte neznámou květinu?, 10.10.2009 Je to trvalka.Koupila jsem si ji u zahradníka, jenže cedulku neměla a tak taky nevím jak se jmenuje, prostě jsem to zapoměla i když mi název řekl.Známá si ji dovezla odkudsi z teplých krajinPřeneste ji domů, už je na ni dost chladno a na jaře... celý příspěvek > |  | Syn mi posekal maliníky sekačkou, 10.10.2009 Lidé jsou pořád lidé, jsme omylní, zapomětliví, někdy trochu nešikovní, prostě stane se.Tyčky, klacíky pomáhají, u té naší borůvky prostě tyčka nebyla, zapomělo se, ale když nejde o život ...Hezký den. |  |
|  | Ochrana trvalek na podzim, 10.10.2009 Souhlas, všeho s " Mírou ".Kdo by si jen tak pro radost rozstřikoval chemii po zahradě?Ale když je nouze nejvyšší... Vloni jsem nestříkala vůbec, ale letos jsem musela zasáhnout.Dívejte se jak vám plíseň likviduje 40 sazenic rajčat, okurky... celý příspěvek > |  | Co to je?, 2.10.2009 Zdenčo, Jarko, díky, teda vůbec by mě nenapadlo, že je to motýl.Je bezvadné pozorovat jak poletuje kolem květů zastaví se zaboří sosáček a zas pokračuje o květ dál.Pozoruji násosku třetím a včelku druhým létem.Včela vloni rejdila na nočenkách a letos... celý příspěvek > |  | Keře pro slunné stanoviště, 2.10.2009 Ahojky Lído, keřík je na vrcholcích krásně obrostlý, jen když ho rukou rozevřu je uvnitř opadaný, vyzkouším střih ze strany která není pohledová a uvidím.Nerada bych aby z něj byl keřík dole nic a vršek obrostlý.To by asi nebylo to pravé... celý příspěvek > |  | Co to je?, 2.10.2009 Dobrý den, přidám se taky s dotazem co to je?První "brouk" černý, lesklý asi 2-3cm velký s metalízově modrými křidékly, chodí mlsat na petůnie.Měla by to být včela?
Druhý, v prvním okamžiku jsem myslela, že je to kolibříček, má dlouhý... celý příspěvek > |  | Keře pro slunné stanoviště, 1.10.2009 Ahojky Liduš, taky, taky... Potřebovala bych naklonovat, jedna do sadu, druhá do zel. zahrady, třetí na dvůr, čtvrtá před dům, pátá... ale zas sama sebe potkávat několikrát za den, to asi ne, tak to raději nechám tak jak to je!!!Jinak na to... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|