|
Příspěvky uživatele - 55.237
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak rychle hynou bakterie, 30.5.2009 Chci se zeptat, jak rychle hynou bakterie v tlakovém filtru.Filtr má objem asi 20 litrů.Občas se stane, že v bouřce vypadne elektrika a nejde i 12 hodin.Jaká je zhruba úmrtnost bakterií po 12 hodinách.Díky Radek |  | Čerpadlo pro tlakovou filtraci, 20.4.2009 Tak díky, Radek |  |
|  | Čerpadlo pro tlakovou filtraci, 19.4.2009 Jde mi o to, zda je úměrný výkon čerpadla 1500l k 20w výkonu lampy.Dík Radek |  | Čerpadlo pro tlakovou filtraci, 18.4.2009 Mám čerpadlo Pondovario 1500 a mám možnost koupit starší filtraci laguna 8000UV.Je to tlakový filtr s lampou 20w.Chci se zeptat jak by to fungovalo s tímto malým čerpadlem.Dík Radek |  | Kořenová čistička, 29.3.2009 Dobrý den, zkuste prosím napsat, jak vám funguje kořenová čistička a jak ji postavit.Myslím tím velikost, hloubku,složení media.Jaké rostliny máte vyzkoušené, jak máte provedený vtok a odtok.Mělo by to být pro jezírko do 10000l.Zkuste také napsat,... celý příspěvek > |  | vrstvy materiálu při založení jezírka, 17.3.2009 Dobrý den, můžete vložit pár fotek z budování jezírka a filtrace. Díky Konečný xkonecnyr@seznam.cz |  | Filtrační komplet pro 10 000 l, 17.2.2009 Díky, přesně proto jsem založil toto téma.Chtěl jsem konkrétní typy, vyzkoušené výrobky pro jezírko 10000l.Dík Radek |  | Filtrační komplet pro 10 000 l, 16.2.2009 Díky, myslel jsem, že mi poradíte konkrétní typ filtru, typ čerpadla, sílu UV lampy.Dík Radek |  | jakou fólii do jezírka?, 9.2.2009 V příspěvcich jsem hledal.Chtěl jsem znát názory s odstupem lel, snadnost lepení nebo sváření atd. |  | jakou fólii do jezírka?, 8.2.2009 Zkuste podle vlastních zkušeností napsat, jaký typ folie je i po létech nejlepší.Myslím tedy černou folii 1mm třeba z OBI nebo folii AQUAPLAST 805 o síle 1mm.Dík Radek |  |
|  | čerpadlo na průtok 2000l/min, 1.1.2009 Dík, o to mi hlavně šlo. |  | Reznou nám borovice, čim to je?, 17.11.2008 Je to pouze suchem.Mám jich doma několik a ty co jsou v kůře jsou v pohodě a ty v trávníku od kmene reznou.Je to vždy na podzim, když málo prší. |  | Magnolie ze semínka, 17.11.2008 Chci se zeptat, jak se nechá vypěstovat magnolie ze semínka.Mám jich každý podzim asi 20ks a nevím jak na ně.Dík Radek |  | čerpadlo na průtok 2000l/hod, 7.11.2008 Omlouvám se za špatnou hodnotu, jde mi hlavně o nějaký léty ověřený typ.Dík Radek |  | čerpadlo na průtok 2000l/min, 6.11.2008 Potřeboval bych poradi s výberem jezírkového čerpadla s průtokem okolo 2000l/min.Potřeboval bych hlavně znát typ a výdrž, Snad někdo poradíte, předpokádám,že máte jezírka několik let.Dík Radek |  |
 |
|
|
|