|
Příspěvky uživatele - 176.18
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Gladioly, frézie, 1.12.2010 Zjara katalogy Lukon Glads, Lukon Bulbs. Lída |  | Beallara Peggy Ruth Carpenter, 1.12.2010  Bylo to podle fotek z vyhledávače, zadala jsem "orchideje" a jela... Třeba fotki.com, orchis.ru, gardenworldimages.com ap. Ono totiž když jsem ji kupovala, tak tam byly stejné, ale do růžova, některé měly jedem květ růžový, druhý bílý - říkala jsem... celý příspěvek > |  |
|  | Beallara Peggy Ruth Carpenter "Morning Joy", 1.12.2010  Morning Glory ne, Morning Joy. Ale to se domnívám jen podle fotek, aspoň že se mi trochu podařilo o ní něco zjistit. Ještě k té vlhkosti - teď je tam o něco méně, když se topí, asi 50%, ale snad to stačí.
Přiložím fotku, radši mne zkontrolujte,... celý příspěvek > |  | Beallara Peggy Ruth Carpenter "Morning Joy", 1.12.2010 Orchideje jsem nechtěla proto, že je to teď "módní" kytka, a já mám vždycky ráda to, co druhý nemá. Jinak kytky a rostliny vůbec (také zvířata) mám ráda, zahrádku miluju, doma mám kytek také dost.
Jméno téhle orchidejky jsem našla podle... celý příspěvek > |  | Beallara Peggy Ruth Carpenter "Morning Joy", 30.11.2010 Dobrý den, ač jsem se zaříkala, že orchideje nikdy, jsem od včerejška majitelkou Beallary. Nechala jsem ji nacucat převařenou vlažnou vodou a pak vykapat, postavila ji na parapet severovýchodního okna v kuchyni za záclonu (cca 20-23°C), radiátor... celý příspěvek > |  | Terénne úpravy zakryjú miesto štiepenia, 29.11.2010 Pokud byste se rozhodli s nimi hýbat, tak je nemusíte vykopávat celé. U takhle mladých stromků by stačilo zkusit bal kolem dokola přizvednout rycími vidlemi nebo rýčem a podsypat. Tím by se ani kořeny tolik nepoškodily. Ale p.Vysloužil i p.Boštička... celý příspěvek > |  | Rajčata dvoumetrová, papriky nic, 29.11.2010 Pod obojí dávám hnůj (a dost!). Pod rajčata hlubokou rýhu s hnojem a sázím přímo na hnůj šikmo do země, pod papriky do každé jamky neplnou lopatu. Hnůj je uleželý a dávám ho až před sázením. Pak už ničím nehnojím, jen 1-2x stříknu rajčata Acrobatem... celý příspěvek > |  | Knifofie, 29.11.2010 Kniphofia - sestřihnou se staré listy na jaře. Na zimu zamulčovat a chránit před vlhkem. Vyžaduje slunné stanoviště, ale během růstu vlhčí půdu. Malá sazenice nekvete, až jako středně velká... celý příspěvek > |  | Pomoc s identifikací rostlin, 28.11.2010  U č.3 souhlasím s paní Janou K., viz přiložený obrázek z netu. Lída |  | Rajčata dvoumetrová, papriky nic, 27.11.2010 Vím, že u nás (písčitá zem) s tím jsou občas problémy, ovšem nevím, jak dotyční hnojí atd. Třeba málo větrali a rostliny se přehřály. Sama dávám obojí ven, jen kolem paprik natáhnu ze západní strany fóliovou zástěnu před větrem. Úrodu mám... celý příspěvek > |  |
|  | Rajčata dvoumetrová, papriky nic, 26.11.2010 No, u nás to dohromady nikdy nešlo - právě kvůli teplotě (nejen nám, i sousedům...). Takže rajčata vždy zůstala venku. Navíc to jsou oboje lilkovité, takže mají i stejné choroby.Pod oboje dávám při sázení hnůj. Lída |  | Rajčata dvoumetrová, papriky nic, 26.11.2010 Ve skleníku nesmí být rajčata dohromady s paprikami, pak prostě "nejdou". Lída |  | Odrůdy nektarinek, 26.11.2010 Odrůd je mnoho, dozrávají v různou dobu. Ve vinařské oblasti by snad mohly jít všechny . Zadejte si nektarinku do vyhledávače, najdete popisy i fotky a vyberete si. Lída |  | Pomologie nových odrůd jabloní, 25.11.2010 Zkuste sehnat "Malý obrazový atlas odrůd ovoce - 4.část - jabloně" od Ing.Miloslava Richtera (vydal TG TISK s.r.o. Lanškroun 2004. Atlas má celkem 8 dílů vč.drobného ovoce a révy (osobně mám 2ks). Nejdříve jsem náhodou koupila jednu část,... celý příspěvek > |  | Krmítko pro ptáky v zahradě, 24.11.2010 Z původního dřevěného krmítka to rozfoukával vítr a na semínka z boku chumelilo. Dřevěné mám na okně v kuchyni (to jsem dělala ještě ve škole někdy v páté třídě :-))). Chlapa už nemám a krmítko bych zvládla taky, jen kdybych mohla na obě ruce.... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|