Příspěvky uživatele - 70.100

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Tuli-tuli-tulipánek, 22.5.2009
Tulipán vytváří celý květ a část listů ze zásobních látek ve staré cibuli. (např. tulipány kvetoucí ve speciálních sklenicích). Nová cibule se začne vytvářet už v okamžiku rašení listů a když tulipán odkvétá, je prakticky hotová. Samozřejmě je pravda... celý příspěvek >
Výběr sekačky - elektrická nebo benzínová, i s mulčem - moje mýty, 21.5.2009
Věnujme se výkonu. Dostat 3 kW z benzínu je brnkačka a motůrek je to malej. Dostat 3 kw z elektriky už chce motor jako macek a kabel jak hadici. K trvrzení č 1 jen doplním ".. a elektřina taky". Jinak si to sekejte třebas kapesním nožíkem,... celý příspěvek >
Tuli-tuli-tulipánek, 20.5.2009
Cibule nemusíte vyndavat každý rok (ale můžete). Dělá se to jen když se hodně rozmnožily a je potřeba je rozsázet. Jinak můžou zůstat v zemi trvale. Na záhon můžete dát jakoukoliv letničku.
Netradiční metoda řezu, 20.5.2009
Když fyzika, tak fyzika. Představte si krychli molitanu o hraně 1. Bude mít povrch 6. Když ale vezmete v úvahu povrch všech dutinek, bude celkový povrch daleko větší. Jinak je ale tahle diskuse nanic.
Netradiční metoda řezu, 19.5.2009
Jste nepřesný. Tím víc světla zastíní. Jestli využije, nevíme.
Rosa rugosa, 19.5.2009
Šípky se využít dají. K té podpoře, ono jde spíš o to, co si člověk zamane. Pak nevidí zápory, vidí jen co chce vidět. Já například mám zamilovanou Super Star (Tropicana). Je to pro mě nejkrásnější růže. I když se naprosto nehodí do zdejších podmínek... celý příspěvek >
Vrtací a sekací kladivo, 19.5.2009
Řezal a přeřezával jsem leccos, rozhodně více než dvě tašky a pár cihel. Několik "párů" plotovek z běžného betonu naprosto bez problémů. Ale nehodlám sem dávat výkaz prací. Nepotřebuju rozřezat Hoover Dam. Potřebuju mít po ruce nástroj na... celý příspěvek >
Biele flaky na listoch paradajok, 19.5.2009
Spálilo je slunce, neotužené rostliny. Je to tu popsáno tisíckrát.
Vrtací a sekací kladivo, 19.5.2009
Co jsem na stavbě potřeboval řezat diamantem, řezal jsem běžnými kotouči ze šop, nic nesublimovalo. Nemluvím o profi nářadí.
Netradiční metoda řezu, 19.5.2009
Já to chápu tak, že Vaše tvrzení o maximální zastíněné ploše je chybné, protože nebere do úvahy jiné vlivy, například rozdílnou "výkonnost" listů. Tedy nelze vztáhnout účinnost asimilace JEN k maximálnímu stínu.
Trávník pod smrkem?, 18.5.2009
Jestli jste někdy byla ve vzrostlém lese, tak v něm taky moc trávy není.
Asfaltový šindel x asfaltová lepenka, 18.5.2009
Dobrý den, Mohl byste prosím napsat rozměry té konstukce? D x Š x V.  Odhaduju 5 x 2,5 m. Dík předem.
Tvarování smrku, 15.5.2009
Smrk vyroste 25 m do výšky, a do 6 m průměru koruny. Musíte přemýšlet, před tím, než to nacpete těsně k plotu. Tady dostanete spoustu rádoby odborně napsaných rad, jak to udržovat, jenže na to nebudete mít čas a stejně to časem uříznete. Ještě při... celý příspěvek >
Pěstování orchideí, 15.5.2009
Když se jí tam nebude líbit, bude odpočívat furt. Moderní hybridy nemají s indukcí květu takové problémy, jako botanické druhy, ale přece jen nějaké podmínky splněny být musí.
Technika orby, 15.5.2009
Nechte si u kováře naostřit náklady. U nového pluhu bývají moc tlusté. Při první brázdě nastavte nastavovacím tělesem pluh tak, aby slupice byla svisle. Vyorejte brázdu, otočte. Nastavte NT přesně na střed a zajeďte do brázdy tak, že jedním kolem... celý příspěvek >
Další diskuze:  5657585960>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika