Příspěvky uživatele - 124.250

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Fuksie / Fuchsie, 14.9.2009
Zdravím, mám letos fuchsie poprvé, a proto bych vás požádala o radu, jak je nejlépe přezimovat. Kdy zhruba je dát do sklepa a jaká asi by tam měla být teplota? Zalévat přes zimu nebo ne? Mám je nějak ostříhat? Má tam být světlo nebo tma? Moc Děkuji,... celý příspěvek >
Výsev semen kaktusů - kdy?, 15.5.2009
Dobrý den, právě jsem s určitým zpožděním získal semena kaktusů objednané již před Vánoci. Mám určité obavy, zda není na výsev poněkud pozdě. Snad ne. Postup výsevu je mi jasný, stihnou však letos dostatečně povyrůst na přezimování? Jak tak malinké... celý příspěvek >
zásilková zahradnictví, 6.4.2009
Jsou ze Skalice n. Svitavou vedle Boskovic
zásilková zahradnictví, 5.4.2009
Zdravím, chtěla bych jen varovat před "zahradnictvím" Hortus spes. Poslali mi mail, ať si přijedu pro zásilku, že je připravena k odběru, ale když jsem přijela a po půl hodině se dovolala a dozvonila, přišly mi otevřít 2 zoufalkyně a málem... celý příspěvek >
Přesazení javůrku, 4.3.2009
Myslíte i teď, když je půda úplně mokrá a javůrek ještě pospává? Iva.
Líska - jaký druh zvolit?, 4.3.2009
Dobrý den, chci zasadit keř lísky plodící chutné ořechy (dětem chutnají). Místo určení je v městské části zastavěné rodinnými domy se zahradami, u příjezdové cesty do garáže, 2-3m od domu. Představuji si vzrůst kolem 4m výšky a rozložitější tvar z... celý příspěvek >
keřík šeřík, 25.2.2009
Díky moc, už aby ten sníh slehl a mohli jsme se pustit do práce!
keřík šeřík, 24.2.2009
A ještě jeden dotaz, úplně stejný, ale na krušpánek?
keřík šeřík, 24.2.2009
Dobrý den, chtěli bychom na zahradě přesadit 2 keře šeříku asi 1m vysoké. Nemáte prosím někdo zkušenost, jestli to přežijí? A kdy, asi hned, jak rozmrzne zem nebo později?
Přesazení javůrku, 13.2.2009
Chceme přesadit asi 2m javor hned, jak to půjde. Jak velkou jámu máme kolem něj vykopat? Někde jsem slyšela, že by to mělo být 2krát větší než je koruna, aby se kořeny nepoškodily. Je to pravda? Děkuji, Iva.
zásilková zahradnictví, 12.2.2009
A máte někdo prosím zkušenost se zahradnictvím Hortus spes z Boskovic?
kde sehnat kameny na skalku, 11.2.2009
Mám stejný problém, ale v Brně. Nevíte někdo, kam pro kameny v Brně?
záhon vedle vrby?, 11.2.2009
Myslela jsem to spíš kvůli zálivce, vrba chce asi víc vody, tak abych tím skalničky a jiné nezavlažovala příliš. Ale jestli Vám to takhle funguje, tak super, tím líp. Díky, Iva.
záhon vedle vrby?, 11.2.2009
Ahoj, chci letos založit trvalkový záhon i se skalničkami vedle kroucené vrby a vřesů. Myslíte, že je to dobrý nápad? Nebudou si vadit? Díky, Iva.
Problém s kroucenou vrbou, 10.2.2009
Takže bych měla nechat větší korunu pro větší kmen, ale já ji řežu právě proto, že by ji ten kmínek neunesl. Trochu začarovaný kruh... Ale díky moc, Iva.
Další diskuze:  1,  2  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika