Příspěvky uživatele - 176.18

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pěstování jabloní, 18.8.2010
Ohledně úrody - letos jeden má jablek dost, druhý nic - asi je "blbý"rok... Ze zeleného kmene si nic nedělejte, teď poslední roky začínají na stromech růst všelijaké řasy a lišejníky - ve vzduchu už není tolik síry, je čistší. Jinak by to... celý příspěvek >
Co s vlky? odstranit nebo zkrátit?, 17.8.2010
Čím víc se stříhá, tím víc stromek roste a méně plodí. Když budete stříhat méně, bude méně růst a více plodit. Jestli je stromek hustý, tak prosvětlit - dát pryč větve rostoucí přímo vzhůru a směrem do koruny. Ostatní bych nechala, jak jsou, a... celý příspěvek >
Určení květiny děkuji, 17.8.2010 Obsahuje fotku
Z té fotky toho není moc poznat, ale podle p.Josefa jsem zadala do vyhledávače "hvozdíkové" a v obrázcích se mi objevil jeden, co mi fotku hodně připomíná. Na internetové fotografii (přikládám) by měl být koukol.    ... celý příspěvek >
Černá ruže, 17.8.2010
To nevím, ale má vonět po jahodách...           Lída
Okrasná vrba, 15.8.2010
Možná, že je to spíš rzivost  (mrkněte na fotky na netu), to jsou takové žlutooranžové chomáčky na spodní straně listu. V tom případě použít postřik na houbové choroby (Dithane ap.).  Lída
Jaké keře pro živý plot?, 13.8.2010
Dobrý den, jen mne tak napadlo při čtení vašeho seznamu, že hlohyně a zlatice se od ostatních liší... Hlohyně je stálezelená a trnitá, zlatice sice pěkně kvete, ale vzrůstem to pěkný keř není.  Asi bych do výběru místo nich zařadila třeba tavolu... celý příspěvek >
Převislá vrba, 13.8.2010
Řekla bych, že to bude nějaká rez, takže by měl pomoci postřik.          Lída
Red Melba nebo Mantet?, 10.8.2010
Určitě to není Mantet, ten vypadá jinak. Není tak kulatý, spíš kuželovitý, slabounká slupka, lehce se otláčí a je žíhaný. Připadá mi, že i listy měl světlejší, větší a víc "hadrovité".Jinak byl hrozně dobrý, měli jsme ho dřív na... celý příspěvek >
Proč nevyrostl ibišek?, 10.8.2010
Pokud je živý, tak bych počkala, třeba si dá rok pauzu a vyroste až příští rok. Další možnost je (když píšete, že bal stále drží tvar květináče), že byl více prokořenělý, než zbylé dva. V tom případě je při sázení bal opatrně narušit, aby nové... celý příspěvek >
Doronicum kamzičník bez listov, 7.8.2010
Dělá mi to touhle dobou každý rok také, nemějte obavy.           Lída
Neznáte tuto květinu?, 5.8.2010 Obsahuje fotku
Máte pravdu, je to Agapanthus albus, našla jsem fotku - přikládám. Ten křín jsem myslela podle té první fotky, je tomu dost podobný...           Lída
Neznáte tuto květinu?, 4.8.2010
Teď jsem se ještě mrkla na net, který by to mohl být - asi Crinum x powellii   L.
Neznáte tuto květinu?, 4.8.2010
Crinum?           Lída
Vhodné sazenice pro živý plot, 4.8.2010
Nenáročné na půdu i ošetřování, výšky cca 80cm, navíc pěkně kvetoucí jsou mochny křovité a tavolníky, ale jsou opadavé.           Lída
Zakládám zátiší - co Vy na to?, 4.8.2010
Také by tam byla pěkná nějaká okrasná tráva, třeba Miscanthus gracillimus nebo Pennisetum alopecuroides...           Lída
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika