|
Příspěvky uživatele - 176.18
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pěstování jabloní, 18.8.2010 Ohledně úrody - letos jeden má jablek dost, druhý nic - asi je "blbý"rok... Ze zeleného kmene si nic nedělejte, teď poslední roky začínají na stromech růst všelijaké řasy a lišejníky - ve vzduchu už není tolik síry, je čistší.
Jinak by to... celý příspěvek > |  | Co s vlky? odstranit nebo zkrátit?, 17.8.2010 Čím víc se stříhá, tím víc stromek roste a méně plodí. Když budete stříhat méně, bude méně růst a více plodit. Jestli je stromek hustý, tak prosvětlit - dát pryč větve rostoucí přímo vzhůru a směrem do koruny. Ostatní bych nechala, jak jsou, a... celý příspěvek > |  |
|  | Určení květiny děkuji, 17.8.2010  Z té fotky toho není moc poznat, ale podle p.Josefa jsem zadala do vyhledávače "hvozdíkové" a v obrázcích se mi objevil jeden, co mi fotku hodně připomíná. Na internetové fotografii (přikládám) by měl být koukol. ... celý příspěvek > |  | Černá ruže, 17.8.2010 To nevím, ale má vonět po jahodách... Lída |  | Okrasná vrba, 15.8.2010 Možná, že je to spíš rzivost (mrkněte na fotky na netu), to jsou takové žlutooranžové chomáčky na spodní straně listu. V tom případě použít postřik na houbové choroby (Dithane ap.). Lída |  | Jaké keře pro živý plot?, 13.8.2010 Dobrý den, jen mne tak napadlo při čtení vašeho seznamu, že hlohyně a zlatice se od ostatních liší... Hlohyně je stálezelená a trnitá, zlatice sice pěkně kvete, ale vzrůstem to pěkný keř není. Asi bych do výběru místo nich zařadila třeba tavolu... celý příspěvek > |  | Převislá vrba, 13.8.2010 Řekla bych, že to bude nějaká rez, takže by měl pomoci postřik. Lída |  | Red Melba nebo Mantet?, 10.8.2010 Určitě to není Mantet, ten vypadá jinak. Není tak kulatý, spíš kuželovitý, slabounká slupka, lehce se otláčí a je žíhaný. Připadá mi, že i listy měl světlejší, větší a víc "hadrovité".Jinak byl hrozně dobrý, měli jsme ho dřív na... celý příspěvek > |  | Proč nevyrostl ibišek?, 10.8.2010 Pokud je živý, tak bych počkala, třeba si dá rok pauzu a vyroste až příští rok. Další možnost je (když píšete, že bal stále drží tvar květináče), že byl více prokořenělý, než zbylé dva. V tom případě je při sázení bal opatrně narušit, aby nové... celý příspěvek > |  | Doronicum kamzičník bez listov, 7.8.2010 Dělá mi to touhle dobou každý rok také, nemějte obavy. Lída |  |
|  | Neznáte tuto květinu?, 5.8.2010  Máte pravdu, je to Agapanthus albus, našla jsem fotku - přikládám. Ten křín jsem myslela podle té první fotky, je tomu dost podobný... Lída |  | Neznáte tuto květinu?, 4.8.2010 Teď jsem se ještě mrkla na net, který by to mohl být - asi Crinum x powellii L. |  | Neznáte tuto květinu?, 4.8.2010 Crinum? Lída |  | Vhodné sazenice pro živý plot, 4.8.2010 Nenáročné na půdu i ošetřování, výšky cca 80cm, navíc pěkně kvetoucí jsou mochny křovité a tavolníky, ale jsou opadavé. Lída |  | Zakládám zátiší - co Vy na to?, 4.8.2010 Také by tam byla pěkná nějaká okrasná tráva, třeba Miscanthus gracillimus nebo Pennisetum alopecuroides... Lída |  |
 |
|
|
|