Příspěvky uživatele - 169.122

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Roubování třešně, 31.1.2009
klasické (T-řez), kdy speciálním očkovacím nožem nařezáváme kůru podnože včetně lýka do tvaru písmene T a do vzniklé štěrbiny vsuneme očko se štítkem, a takzvané Forkertovo očkování neboli chip-budding, při němž uděláme na podnoži zářez až do dřeva a... celý příspěvek >
Bruska na nože sekaček a traktorů, 31.1.2009 Obsahuje fotku
Na inteernetu je to za tři kila, ale pak by to chtělo vyvažovačku  než sklon břitu  dejte si dole do vyhledavače ,,Bruska na nože sekaček´´jsou tam obr.od pana Svojanovského..když dáte za materiál na brusku 500-1000kč,tolik za... celý příspěvek >
Solární ohřev vody a písková filtrace po domácku, 30.1.2009
0,3-0,8mm jak kterej....taky jsem se pokoušel o čističku a nakonec jsem jí koupil a nelituji..z čeho bude ten solár???
Okrasné kačeny na zahradě, 29.1.2009 Obsahuje fotku
pane Mahr máte recht, jen ta velikost oplocení je velká stačí jim čtvrtka a jezírko menší..jestli teda nepočítáte z dalšími..nějakou tu filtraci je fajn, ale čím pomaleji to poteče tim líp..možná by bylo dobré udělat malé 1x1m oplocené biojezírko a... celý příspěvek >
prosím o radu (Vánoční hvězda), 29.1.2009
žena jí dala do sklepa vedle okénka..sem tam jí v létě zalila v říjnu jí dala do ůplné tmy..na svátky byla zase hvězdou, ani sama neví jak to pořídila
Uzávěrka diferenciálu - ano či ne?, 28.1.2009
ještě mě kamarád říkal, že jít jedině do dvouválce, ale to už by bylo asi moc co??  Z jednoválcem ať si prej jezdí doma Přemek, že sponzoři mu dají novej po dvou letech
Jak na rez hrušnovou?, 27.1.2009
Větvička říkal, že jenom Jalovec, tůje prej né
Uzávěrka diferenciálu - ano či ne?, 27.1.2009
určitě s uzávěrkou!!!rady jako sekat cik cak po svahu je o ničem..vždyď třeba nebude vždy jen na sekání a bude potřeba něco převést na svah a bude rosa začne prokluzovat!!pak se chytne člověk za hlavu, proč já si tenkrát nepřiplatil
TK a TZ, 27.1.2009 Obsahuje fotku
jo už to de..dík musel jsem se znova zaregistrovat
Jak na kunu, 27.1.2009
Viz tento článek - musíte do zoo a požádat o lví nebo tygří houno nekecám..tuhle to v něčem bylo v bedně
Cherry a hrušková rajčátka, 27.1.2009
nic jiného nepěstuji něž balkonová(Vilma) a hruškové..mimochodem hrušková netrpí plísní a měl jsem je až do zámrazu už po několikátý rok..naflákám je ne loňský přeházený kompost cca15 a deNně si někdo odnáší mísu, protože toho je moc... balkonové... celý příspěvek >
Pnoucí růže velkokvětá červená, 27.1.2009
všem Vám moc děkuji za ochotu a link... do Sobotky to mám kousek.. manželka bude mít radost.. ještě jednou díky a ať se daří
destilační přístroj - pomoc, 26.1.2009
Nevymrzající banánovník, 26.1.2009
Je to podvod!!! když nevymrzne tak se do něj nastěhujou mravenci a na jaře budete čekat a čekat až ho vykopete a zjistíte že je shnilej... jedině skleník nebo doma
Surinamská třešeň Eugenia uniflora, 26.1.2009
Eugenia uniflora - Surinamská třešeň.Je ozdobná lesklým tuhým listem, vybarveným mladým obrostem.Květy jsou oboupohlavní, bílé.Plody jsou po rozříznutí zubaté.Jsou šťavnaté velice chutné, aromatické.Semeno je cca.1 cm velké.Semenáč kvete již druhým... celý příspěvek >
Další diskuze:  111213  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika