Příspěvky uživatele - 46.34

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
palma, 23.11.2006
Dobrý den, pěstuji Washingtongii a datlovník a mam už je více než 15 let. Používám přípravek který se jmenuje Hnojivo pro palmy a zelené rostliny v tekuté formě, které je ke koupi skoro ve všech obchodech, kde se prodávají rostliny (Obi, Tesko...).... celý příspěvek >
Andělské zvony, 23.11.2006
Dobrý den,  pěstuji andělské trumpety již mnoho let a vždy mi kvetou celé léto až do prvních mrazíků. Vždy je na jaře sestřihám na výšku tak 50 cm a zasadím do velkých nádob, nebo přímo do zahrady, kde si připravím velkou jámu. Do spod jámy dám... celý příspěvek >
hořcový stromek, 23.11.2006
Hořcový stromek nepotřebuje žádnou zvláštní péči aby kvetl, stačí ho na jařa sestřihat , přesadit do hodně velké nádoby, nebo přímo do záhonu a pod něj nandat dodně hnoje (nejlépe slepičinec). Potom ho dostatečně zalévat. Já ho mám od Starkla už... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika