Příspěvky uživatele - 218.140

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hrušeň Clappova, 27.8.2008
Ja dávam cukor stále na podporu prekvasenia a zvýšenie výťažnosti. Povala no nenajdem pre nu český výraz no v podstate je to neobytné podkrovie.  Zhora len škridly a z dola beton, ktorý tvorí platňu domu. Umiestenná na severnej strane, čiže sa... celý příspěvek >
Hrušeň Clappova, 27.8.2008
Môže byť aj tam problém, nehádam sa . Poznáme čo je pravá dobrá domáca slivovica, ale keď mám dobrú hruškovicu z williamsoviek prikloním sa radšej k nej.  Dovolím si povedať, že sa jej vyrovná.  Aj môj otec, inak starší pán tvrdí, že keď má... celý příspěvek >
Švestka - škůdce - (ale jaký?), 7.6.2008
Mám taktiež napadnuté slivky touto chorobou a tiež neviem o co ide... Napadlo to mladé Belice, ktoré som toho roku na jar vysadil, no nie každú a videl som to aj na starších stromov.  Slivky zaplodili a sú obvešané, to znamená že mám pocit ze to... celý příspěvek >
Poradíte?, 7.6.2008
Kedy a čím postrekovať mšicu na slivkách?... Náhodou neviete slovenský názov pre mšicu alebo sa nazývajú rovnako?
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika