Příspěvky uživatele - 242.231

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak odehnat holuby ze střechy?, 3.5.2008 Obsahuje fotku
Zkusila bych kontaktovat hygienickou stanici. Nejen hluk a smog je ve městech nebezpečný. Rozhodně se nedejte! H.
Je to jalovec?, 3.5.2008 Obsahuje fotku
Prosím, pomožte, ani v knize pana Větvičky jsem nenašla jednoznačné zobrazení, a tak nevím, zda máme na zahradě cypřišek hrachonosný, jalovec nebo zerav. Děkuju. (pokusím se vložit fotky) H.
Keřkovské rohlíčky, 3.5.2008
Máte pravdu; učinila jsem pobočný dotaz- a vida, babička mandelinky zašlapává. Ani se těm slepicím nedivím. Jednou jsem pomáhala obírat a bylo to hnusné. Blé! V našem okolí jsou také pěstitelé brambor, takže když se urodí u babičky málo,... celý příspěvek >
Rebarbora - recept na džem, 3.5.2008
druhého pátý v devatenáct dvacet jsem ho sem pověsila... H.
Keřkovské rohlíčky, 3.5.2008
Dobrý den, pane Pete Trojrozměrný! Prosím, vysvětlete mi- jaké že to organizace bych podporovala, kdybych kupovala brambory jinde než u pěstitele? Ať vím, na co si dát pozor. Dosud nás zásobuje babička, jejíž ručně kopčené brambory nám nepřestaly... celý příspěvek >
kolik stojí potažení lehátka?, 3.5.2008
Špatně jsem to napsala-mám na mysli rozkládací lehátka na ležení, látka je vypnuta pomocí drátěného rámu a pružin, které ten drát spojují s trubkovým rámem-kostrou lehátka. Moc se mi do toho nechce, páč vidím ty konce-já vzteky bez sebe a vedle mne... celý příspěvek >
kolik stojí potažení lehátka?, 3.5.2008
Máme dvě skládací lehátka - kovový rám+látkový potah, která buď nechám znovu potáhnout nebo půjdou do sběru. Raději bych opravu, ale netuším, zda se to vyplatí. Pokud víte, prosím, napište. Díky, H.
Pampelišky, jetel, houby, 2.5.2008
V našem ořešáku zpíval asi kos. Má nový repertoir. Jo a naši vyhráli H.
Vlašské ořechy - nový recept, 2.5.2008
Ňuf ňuf-všechno se mi to zamlouvá. Tuhle jsem dala ořechy i do rýžového nákypu s meruňkami. Vlastně jsem ho pak jen ochutnala...nezbylo H.
Rebarbora, 2.5.2008
Zapomněla jsem napsat, že rebarboru nehnojím, je na dobrém místě. A zrovna včera mě tak napadlo-sklidím pár řapíků... Oloupala jsem je (to mě tedy vůbec nebaví), nakrájela na plátky, prosypala hojně cukrem, přidala velkou hrst rozinek.Chvíli to... celý příspěvek >
pivoňka - kvetení, 2.5.2008
Přesázela jsem pivoňky po nabytí domu se zahradou. Nekvetly aspoň dvě sezóny. Už kvetou. I ta, kterou jsem dala na nehostinné místo u severní stěny. H.
Starý ořech a smrk u zdi, problém se sousedem, 1.5.2008
Pokud má strom ve výšce 130 cm nad zemí obvod větší než 80 cm, je třeba před pokácením požádat o povolení na obecním úřadu. Viz zákon 114/1992 Sbírky. Má ten váš soused nějakou dlouhodobou návštěvu, která mu dává "dobré rady"? Něco se u... celý příspěvek >
Pampelišky, jetel, houby, 1.5.2008
Souhlasím. Máme včely a já jsem taky alergik, ergo kladívko v šuplíku antihistaminikum. Bez něj bych se bála načít léto H.
Rebarbora, 1.5.2008
Stanoviště: polostín, hluboká humózní půda, zavlhlo a klid. Někde v rohu. Až se rozroste, krásně pokvete. Docela dekorativní, mohutný keř. A pak ty dobroty... H.
Jaké dřeviny k secesní vile?, 1.5.2008
Truchlivé desaťročia ihličnatého temna-veľmi ste ma potešili, pán jekyll. Ozajstná poézia, ďakujem. Farby: ružová, biela, zelená. H.
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika