|
Zařezávač okrajů trávníků Honda, 6.5.2009 Jde o to, že strojky na zarovnání okrajů trávníků skutečně počítají s kvalitní pojezdovou plochou tzn. na okrajích trávníků u spevněných cest. K Hondě FG 201. Je to suptilní strojek a jak to tak bývá ne vše z možného příslušenství funguje na sto... celý příspěvek > |
 |
Vari IV, Honda GCV160, měrka oleje, 30.4.2009 Tak jim napište znovu a třeba do kniny návštěv, popište předešlou komunikaci a dořešte to. Je to nejpřímější cesta k pravdivému výsledku. |
 |
|
 |
Malotraktor kolem 60000, 22.4.2009 Obecně - pozor na ty náhrady řemenů! Že se sežene levnější řemen stejných rozměrů nemusí být vždy tím vhodným z pohledu správné funkce. Vliv na to může mít materiál ze kterého je vyroben. Může se nadměrně vytahovat atp. |
 |
Sekačky od Mountfieldu, 22.4.2009 Napsal jsem jen svůj názor. Nemusíte se mnou souhlasit, ale na takové kydy nejsem zvědav.
Které čínské auto se dá v ČR koupit? |
 |
Sekačky od Mountfieldu, 20.4.2009 Za ty peníze takovou sekačku bych já nekoupil. Podle vašeho výběru nejsou vaše nároky velké. Já bych si za polovinu ceny koupil ABG 480. Vybavená je minimálně stejně, jen notebook k ní nedostanete, to je pravda. |
 |
Vari Jikov DSK 317, 17.4.2009 Jízda s uzamčenými cvrky je doporučení výrobce a je to z bezpečnostních důvodů. Ta jízda není tak náročná na sílu jak popisujete. Pro orbu stačí uzavřít jedno kolo. Pro snažší otáčení. Pootočení pláště na disku není jen o zvednutí kola a vypuštění... celý příspěvek > |
 |
Malotraktor kolem 60000, 10.4.2009 To, že si jiný pojezd než pomocí stlačeného oleje nedovedete představit je bohu žel jen vaše omezené vědění a když už jste do toho zamotal i auto s automatickou převodovkou, tak vám oznamuji, že každé takové auto má chladič nálně převodovky... celý příspěvek > |
 |
Jak seřídit spojku u Vari, 8.4.2009 Musím uznat, že namazat se to opravdu dá, jen to chce mazivo k tomu určené - na rotující části jinak by to dle zkušeností byl kde kdo ochoten namazat kde čím a to je chyba. Pak je lepší nemazat. Chápete, těžko se odhaduje z monitoru schopnost a... celý příspěvek > |
 |
Jak seřídit spojku u Vari, 8.4.2009 Komponenty, které andy popisuje jsou z dvoutaktního motoru a právě při výměně čelistí je třeba provést seřízení spojky. Na té závitové tyčce. Ať vás ani nenapadne mazat čímkoli otočné uložení čelistí na unašeči spojky. Taky by se vám mohlo... celý příspěvek > |
 |
Malotraktor kolem 60000, 7.4.2009 Ano tomu rozumím a možná při došlápnutí pedálu se aktivuje nějaká třeba kototoučová brzda. Rozumím aji tomu, že se nejprve zvolí převodový stupeň až pak se povolováním pedálu rozjede. Ještě si myslím by nebylo špatné řešení pro plynulou zněnu... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Malotraktor kolem 60000, 7.4.2009 Navážu na včerejšek, jak rozpohybujete nebo zastavíte s motorem v chodu váš stroj s mech. převodovkou? Je tam lamelová spojka, nebo jak? |
 |
Malotraktor kolem 60000, 6.4.2009 To je totiž to, na co narážím i já. Kvalitní hydropjezd musí být o dost dražší než mechanická převodovka. Aspoň tak to vidím já. |
 |
Malotraktor kolem 60000, 6.4.2009 Na každém zadním kole jsem myslel. |
 |
Malotraktor kolem 60000, 6.4.2009 A jak je řešen tedy rozjezd a zastavení - Spojkou? Sice tomu vůbec nerozumím a pokud to tak je, pak pro různorodé využití takového stroje mi vychází rozhodně ten s mech. převodovkou, protože hydropojezd aby za něco stál a vydržel si představuji hydr.... celý příspěvek > |
 |
Malotraktor kolem 60000, 6.4.2009 Hovoří se zde i o mech. převodovkách. Znamená to, že sekací traktory jsou osazeny klasickým "domečkem plných kokeček" tedy převodovkou o počtu pěti či šesti převovovými stupni, nebo jak to je? Popřípadě kde taková převodovka je... celý příspěvek > |
 |