|
Zahradní stroje a jejich údržba, 12.2.2009 Já si s dovolením ještě přisadím k těm olejům. Jakmile je olej jednou mimo originální obal-tedy např. v motoru, i když ten motor najede za rok málo pracovních hodin, stejně ho jednou za rok vyměňte. Jak se stroj při chodu zahřívá a pak zase... celý příspěvek > |
 |
Jaký stroj na 5ha pastvin pro několik koní, 12.2.2009 Ano, s tím naprosto souhlasím.Když víte jak na to, tak si i ten Zetor takhle zkulturníte.Chce to ale od někoho okoukat. To přídavné topení je do starších typů tohoto traktoru nutnost (záleží, kolik času v něm v mraze budete trávit a i když se... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Výběr pily na šmrdlání kolem domu, ne šunt, 11.2.2009 Stihl MS 180-181. |
 |
Jaký stroj na 5ha pastvin pro několik koní, 11.2.2009 Párkrát jsem to po Vás přečetl-dělejte prosím občas mezi větami čárky nebo tečky.Děkuji. Host 115.106 je borec disponující velkou šikovností, asi obrovskou chutí do života a do díla a navíc mu to politicky myslí a jde na věci tzv. od lesa.Ne... celý příspěvek > |
 |
Jaký stroj na 5ha pastvin pro několik koní, 11.2.2009 No to máte sakra pravdu! Taky bych chtěl mít výnosné zaměstnání, ale protože ho nemám, nejsem líný z obrovské části samozásobit svou rodinu vlastnoručně vypěstovanou zeleninou a ovocem dokonce bez jakékoliv chemie. To víte že za skrývaného posměchu... celý příspěvek > |
 |
BDR 700, 11.2.2009 No tak mě osobně určitě ano, teď jde ještě o to, jestli se bude zamlouvat zakladateli vlákna . |
 |
BDR 700, 11.2.2009 Tak teď jsem se díval na jejich stránky, je to tam. Díval jsem se i na videa z provozu, seče to cokoliv jakkoliv vysoké a jakkoliv husté.
Je to 13 koní Honda a ta převodovka má super velká široká kola, se sulkou cca 80.000,-Kč. 1,2m záběr, jediné co... celý příspěvek > |
 |
BDR 700, 11.2.2009 Dovolte mi reagovat. Já byl vlastníkem stavebnicové sestavy VARI Honda s OHV profesionálním motorem(tuším 5,5 koní),převodovkou a jednobubnem Samson. Myslím si že neexistuje takovýto typ sekačky ať se jedná o jedno-nebo dvoububen na hustou trávu... celý příspěvek > |
 |
Jaký stroj na 5ha pastvin pro několik koní, 11.2.2009 Mám z textu pocit, že jste mladší velmi šikovný chlapík, dobře Vás mít za souseda. S tím kvalitním senem jste jeden z mála koňáků (a že už jsem jich viděl a poznal),většina se ke zvířatům chová naprosto příšerně, i když navenek se tváří děsně... celý příspěvek > |
 |
Jaký stroj na 5ha pastvin pro několik koní, 11.2.2009 Ahoj J. Přečtěte si po sobě poslední větu Vašeho příspěvku prosím, a zkuste nad ní chvíli popřemýšlet .Nechte na tazateli, co potřebuje.
Vysvětlujeme tady, že ne každý si tak jako Vy doma vše co potřebuje naplánuje, připraví a svaří sám.Ne... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Křovinořez pro ženu, 10.2.2009 Tak jinak, ale rozhodně ne ve zlém. Markéta Vám hned na začátku vlákna odpovídá, že rozhodně žádných 40 kg neváží a z její odpovědi jsem pochopil, že se docela cítí. Nepodceňoval bych ji tedy.Nějaký ten pátek s křoviňáky dělám i když mě to... celý příspěvek > |
 |
Křovinořez pro ženu, 10.2.2009 Díky za podporu z praxe, pane Ivane.
Ty odletující tvrdé kousky od struny v ostružiní jsou šílené.Trefí Vás totiž do vnitřní strany stehen, ta bolest je neuvěřitelná.Radši to ani nezkoušejte.
Já používám zubatou strunu Oregon tloušťky 4mm!!! ... celý příspěvek > |
 |
Jaký stroj na 5ha pastvin pro několik koní, 10.2.2009 Nerozčilujte se hned, já jen ze sentimentu po opravdové kvalitě hospodaření na české a moravské půdě toto vlákno lehce zaneřáďuji návrhy pro zakladatele vlákna-koňáka ze zábavy- kterého zemědělská velkovýroba neživí. Jsem rád, že tu na to nejsem sám,... celý příspěvek > |
 |
Křovinořez pro ženu, 10.2.2009 Sorry, ale zkuste pročíst celé vlákno. sebetěžší stroj (ale i ty lehčí) jedině na postroji obsahujícím bederní pás.Kdo zná tak ví. Rada je o kus výše a je dobrá, na to vemte jed.Křoviňák pak na ramenou téměř necítíte.
Docela rád bych viděl, s čím... celý příspěvek > |
 |
Lištu na pilu - Stihl nebo Oregon?, 10.2.2009 Na pilu Stihl dejte zase lištu Stihl, jsou vynikající a na cenu se vykašlete.
Lišty Oregon se dávají nejvíc na pily HQ, protože lišty HQ jsou fakt bláto. |
 |