Příspěvky uživatele - 220.253

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nová pila, 15.7.2008
Ta výseč otočení je cca více než 1/4 a méně než 1/2 otáčky. Nastavení výseče vzhledem k nastavení trysky je provedeno výrobcem. Vyjímečně se stane, že je třeba dorazy sundat a přenastavit. To by měl dělat odborný servis. Také někdo dorazy sundá, aby... celý příspěvek >
Nová pila, 15.7.2008
Aha, tak tady jsem mimo já. Tím beru zpět své rady Romovi. 2 JS?A jaký je rozsah stavitelnosti (otáček šroubů) u těchto typů? Nedovedu si to dost dobře představit.
Nová pila, 15.7.2008
Plastové dorazy měly již např. Homelitky 200. V současné době je to běžné omezení nastavení trysek. Je to z důvodu emisí - neboť motor jede samozřejmě i s velmi bohatou směsí, dále je to z důvodu ochrany sedel trysek - nelze trysky úplně zašroubovat... celý příspěvek >
Nová pila, 15.7.2008
Na žádné pile, pokud vím, nejsou dorazy. Každá kloudná pila se seřizuje tak, že se šrouby L a H zcela zašroubují nadoraz, ne na doraz. Pak se povolí na jednu až na jednu a čtvrt otáčky a doseřídí. To platí i pro vaše solo. Každopádně v servisu vám to... celý příspěvek >
Nová pila, 15.7.2008
Pila se neseřizuje pouze podle kouře, zvuku a otáček. Na L, ani na H nejsou žádné omezující dorazy. Tyto šrouby se steřizují od nuly, kdy se zašroubují nadoraz (to je konec závitu, žádný doraz tam není) a povolí o 1 až 1a1/4 otáčky. V okolí tohoto... celý příspěvek >
Čerpání vody z řeky - 30 m výtlak, 14.7.2008
Mám zkušenosti s ROB 2 i s RUCHE, která jsou bezproblémová. RUCHE také se vyrábí s horním sáním - typ 2 T neboli "majlatko." Čínská čerpadla (EXTOL a jiné) jsou poruchovější, navíc nemají šrouby z nerezu a tak kvalitní ochranu proti přehřátí.
Čerpání vody z řeky - 30 m výtlak, 14.7.2008
Když sem napíšu, že malyš, tak už mne asi někteří členové utlučou čepicí :-). Ale mnoho dalších možností nemáte. Výhody jsou, že je malyš malý a lehký, relativně levný a dokáže tlačit vodu až do 70m, dle typu. Nevýhody jsou, že má malý průtok, není... celý příspěvek >
Nová pila, 11.7.2008
Tady je obecně třeba vysvětlit, že každý takový motor jede lépe, když se seřídí na danou pohonnou směs i nadmořskou výšku. Ovšem jsou i tací, kteří roky mají základní nastavení, potečený výfuk olejem, pila 4 taktuje, jako o život, ale nenechají si to... celý příspěvek >
voda v bazénu, 11.7.2008
Rozumím, ale my jsme měli často pH moc vysoké (zejména po delší době intenzívního využití bazénu) a kupoval jsem pořád pH mínus. Také vody je třeba průběžně hodně na čištění filtrace, proto jsem to řešil takto, jak jsem popsal.
voda v bazénu, 11.7.2008
To ale nekritizujete můj názor, pouze jsem vložil článek k vysvětlení chlóru a jeho funkce v bazénové vodě. Já se tak podrobně těmito chemickými pochody nezabývám, ale uvedl jsem to pro představu. S dešťovkou(před tím jsme museli pořád dávat pH... celý příspěvek >
Řasa v bazénu, 11.7.2008
Toto je zajímavé, fakt je ten, že po přechodu na měkkou vodu jsme měli s usazeninami pokoj. Ale složení studniční vody je rozdílné, co se rozpustných solí týká. Tím je vliv chemie na konečný stav vody různý.
Sekačka Dolmar PM 4855 SA Pro, 10.7.2008
Podívejte se na www.dolmar.de, je tam český návod - dole vpravo download - včetně popisu jednotlivých ovládacích prvků. Jedna páčka je k nastavení plynu - želva/zajíc, druhá - pokud tam je na řazení rychlostí, když je převodovka pojezdu... celý příspěvek >
Křovinořez Hecht MTS 40, 10.7.2008
Nevím o tom, že by snad někde filtr nebyl. Je tam z důvodu filtrace a zátěže, aby hadička nebyla nad hladinou benzínu v nádržce - potom by se palivový systém při poklesu hladiny zavzdušnil a motor by zhasl. Jinak větší opotřebení vykazuje dříve píst... celý příspěvek >
Křovinořez Hecht MTS 40, 10.7.2008
Vypadá to na nízkou kompresi. Upadený filtr jste zjistil po nějakém sečení? Nepooznal jse změnu v odporu starteru? Většinou se to tak chová - studený motor ještě jakš takš lze rozběhnout, potom již v teplém stavu drží volnoběh pouze při téměř max.... celý příspěvek >
H 323 R, 8.7.2008
Detaily k tomu momentálně nevím, pouze mohu upřesnit, že jsem to objednal přímo u prodejce a servisu HQ a asi 2x jsem to urgoval. Kde a jak to objednali oni nevím, ale jistě to řešili přes svého centrálního dodavatele. Ovšem i tak jsem se již... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika