|
Kupa krovinorezu - aky stroj vlastne potrebujem?, 21.5.2008 Papírové hodnoty vibrací nejsou všechno. Výrobce většinou zná metodiku měření a vzhledem k ní uzpůsobí svůj stroj. Jak to vybruje v jiných otáčkách (nízkých, přeběhových...)je věc pak druhá. Je to podobné jak kreš test u aut.
U nás v práci byla... celý příspěvek > |
 |
Solo 119l, 19.5.2008 díky za obrázek. já si myslím, že mi tam chybí ten distanční váleček pod číslem 26. On se v tom křováku někdo vrtal předemnou a je možné, že ho tam už nedal... Jinak někdo předemnou opravil spojku tím způsobem, že bubínek spojky sklepal kladivem do... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Solo 119l, 19.5.2008 Zatím jsem to moc utahovat nezkoušel. Když to utáhnu moc, nevrací se mi "provázek" asi mi tam chybí ještě nějaká podložka. Když to utáhnu jen trošku, tak se to setrvačností vyšroubuje. Kompletoval jsem to o víkendu na chalupě a neměl jsem... celý příspěvek > |
 |
Solo 119l, 19.5.2008 Zdravím, spojku už mám. Jen nevím, jak ji na závitu klikovky zajistit.
Když zatahám za startovací provázek, má tehdenci se "vyšroubovat" |
 |
Vysokotlaký čistič, 15.5.2008 jestli tím někdo neproháněl vodu s přísadou nějakého hydroxidu na odmašťování. mam nějaký odmašťovací přípravek na způsob arvy. jmenuje se to tuším SATAN a když tím natřu něco z hliníku, okamžitě se tvoří bílý povlak. |
 |
Křovinořez Honda UMK 435 - údržba před zimou, 15.5.2008 já když jdu v zimě okolo sekačky, zatáhnu za startovací šňůru ať není píst pořád na stejným místě |
 |
Vysokotlaký čistič, 15.5.2008 já mám špatné zkušenosti s vysokotlákým čističem MATRIX. Při druhém používání začal téct. V supermárketu mi vrátili peníze. Teď mám políčeno na Makitu HW110 nebo Hecht 3200. Máte někdo lepší nápad? Karcher nechci. |
 |
Motorová sekačka Al-ko BR520 Silver, 14.5.2008 chtěl jsem se jako laik zeptat, jestli mají čtyřtaktní sekačky pro záběh snížené otáčky a po záběhu se musí nechat v servise zvýšit? |
 |
kompresor olejovy nabo bezolejovy, 12.5.2008 podle návodu einhell:
doporučený olej SAE 15W/40 nebo rovnocený.
první náplň je třeba po 100 hodinách vyměnit, poté každých 500hodin...
první výměna je třeba.při první výměně mi z kompresoru vytekl dost hnusný špinavý olej. Dal jsem nový motorový... celý příspěvek > |
 |
Solo 119l, 12.5.2008 Vřelé díky za odkaz!
Už jsem spojku objednal. Spojka bude stát 1000 a bubínek 500korun. Co mě ale překvapilo, že má vyžínač klikovku uchycenou jenom na jedné straně. Nedělá takové uložení problémy? Koukal jsem, že už od toho SOLO upustilo a bere... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Solo 119l, 12.5.2008 díky za odpověď.za ty 2300sk je to včetně spojkového bubínku? nemáte katalog ND.
PS: bylo to někdy těsně po záruce, a od té doby kamarádovi ležel v garáží, (koupil si jinej větší - Partner) no a teď mi pokažený SOLO věnoval. |
 |
Solo 119l, 12.5.2008 Mám vyžínač Solo 119L, po záruční době se mi vysypala spojka. Kolega mi při neodborné opravě poničil i buben spojky. Nový stál 8tisíc, vyplatí se to opravovat? kolik může stát oprava? Nemáte někdo doma pokažené solo s dobrou spojkou? díky za... celý příspěvek > |
 |
Elektrický krovinorez, 28.4.2008 Na staré herce sekačce máme 2kW asynchroňák 2860 otáček záběr 53cm.
Rozseká všechno bez mrknutí oka, kam se na ňi hrabe 6HP Tecumesch! |
 |
rotavator Robix, 28.4.2008 try this pages:
www.mopedriders.org/article_cat.php?fldAuto=?
JAWA MOdel 210 |
 |
Má u Vari motor Honda nějakou jasnou výhodu proti dvoutaktu?, 28.4.2008  Já mám 4T motor na 2T převodovce a žádný problém. |
 |