Příspěvky uživatele - 192.179

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
begonia semperflorens, 12.1.2009
Nikdo nemá zkušenost? Už jsem zasela semínka, a doufám, že se nebudu pěstovat s něčím, co pak nebude pěkné.
begonia semperflorens, 11.1.2009
Nevíte prosím někdo, jestli rostlinky, které vypěstuji ze semen sebraných na podzim z odkvetlých kytek bodou stejné jako z kupovaných semen? Jestli to není jako u petúnií, které prý je potřeba každý rok koupit, protože z vlastních semen prý nestojí... celý příspěvek >
Pohnojit ještě teď kanadské borůvky?, 17.11.2008
V knize o stříhání stromů se píše, že první 3 roky se nestříhá vůbec, a potom se v změ stříhají odpolozené větve tříleté, slabé nové výhony - 5 se jich ponechá, a ještě se odřežou slabé dvouleté výhony. Hm, taky jsem si koupila borůvku, tak jsem... celý příspěvek >
Ježek - blechy, 14.11.2008
Náš ježek měl spoustu parazitů, ne jen blechy. Ani nevím, co to všechno bylo, léčila ho veterinářka, ale nějaký svrab a podobně. Takže Frontline nestačil, bohužel, léčil se spoustou různých vodiček. Proto si myslím, že jestli někdo od ježka něco... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika