|
Údržba motoru Honda GCV 160 - 5,5 HP, 19.6.2007 No né řeší se tady jakási životnost odolnost atd. dávají se zde příklady, kde motor trpí víc nebo míň, přitom motory GCV a GXV na uvedených strojích být prostě nemohou přesněji se nemontují. Taky by to byla hloupost. Motory GX jsou něco jiného.... celý příspěvek > |
 |
Údržba motoru Honda GCV 160 - 5,5 HP, 19.6.2007 Vy jste někdo viděl tento motor na centrále nebo vibrační desce? |
 |
|
 |
Bubnová sekačka s pojezdem, 19.6.2007 Pane Vysloužile zbytečně to dramatizujete. Lištová sekačka má své opodstatnění A stále to je nejšetrnější strojové sečení akorát že zde je většina lidí, co se trávy chtějí zbavit bez dalšího využití. Já lištou seču asi patnáct let a není lišta... celý příspěvek > |
 |
Otáčkoměr, 17.6.2007 Na co přepínač dvou a čtyř takt? |
 |
Údržba motoru Honda GCV 160 - 5,5 HP, 11.6.2007 V příručce se píše o vybavení a schopnostech. Pokut vám to není jasné z první fotky pak vám chybý to druhé a opravdu běžte do servisu a ušetříte. Když to budete dělat sám může se stát že nebude těsnit víko rozvodů a bude vám protékat olej a vy budete... celý příspěvek > |
 |
Honda HRX 537 HXEA, 10.6.2007 K tomu mám jen tři věci:1. S deklarovaným výkonem motoru a skutečností je to známá věc a dělají to tak všichni. Jsou to hodnoty motoru odtržené od popisovaného výrobku. Prostě tak trochu klička.Jen u málo kterých stojů se ale pravdu dočtete buď... celý příspěvek > |
 |
Marunaka, 8.6.2007 Pane Nováku ale nyní trochu rozumě. Příklad: mám pilu Stihl olej Stihl míchám 1:50 dle výrobce a při záběhu jsem dával 1:40 zhruba prostě aby to bylo mastnější. Objeví se Marunaka a v návodu je odkaz na kvalitní oleje což si myslím že olej Stihl je... celý příspěvek > |
 |
Jaký olej do křovinořezu Marunaka TH 43 DX?, 7.6.2007 Pily Dolmar s olejem Dolmar směs 1:50, pily Stihl s olejem Stihl 1:50 atd. Tak v čem je ta Marunaka jiná? Nebo je to debilní návod? Či snad celá Marunaka je klumprt? Kdyby na krásně a pro jistotu se mýchalo 1:40 beru, ale toto? |
 |
Marunaka, 7.6.2007 Pane Nováku, poraďte v tematu Jaký olej do křovinořezu Marunaka TH 43 DX, když se odborně rýpete v těchto strojích a nechte se prosit. |
 |
Jaký olej do křovinořezu Marunaka TH 43 DX?, 7.6.2007 p. Vysloužil a host 143.108 je tatáž osoba? |
 |
|
 |
Jaký olej do křovinořezu Marunaka TH 43 DX?, 7.6.2007 No jo, ale pane J.S. v návodu doporučují panu 143.108 mýchat směs v poměru 1:25 což je podle mě síla. Co na to říct když je to funglovka a poměr je z návodu.(dle tazatele) |
 |
Jaký olej do křovinořezu Marunaka TH 43 DX?, 7.6.2007 No prosím. Než jsem to sesmolil, pan J.S. je mezi námi. |
 |
Jaký olej do křovinořezu Marunaka TH 43 DX?, 7.6.2007 Proč za blba? Když něco nevím, tak se zeptám i když některá nová vlákna mě připadají už provokativní a taky se jich nikdo netkne. Pane Vysloužile, jste tady na foru dost dlouho a tato vaše otázka zde byla zodpovězena myslím panem J.S. Prosím najděte... celý příspěvek > |
 |
Jaký olej do křovinořezu Marunaka TH 43 DX?, 7.6.2007 Měl by jste si vybrat poměr z návodu. Podle mě je to šílenost ale nechtějte po mě, abych vám to vymlouval. Máte nový stroj v záruce, tak vám nebudu radit ve stylu- vyprdnite se na to jsou to tupci to fakt nebudu. Snad jen jedno doporučení.... celý příspěvek > |
 |
Jaký olej do křovinořezu Marunaka TH 43 DX?, 7.6.2007 Tak to jste dostal hodně mizerný návod. Aby jste dostal odpověď na vaši otázku: Vyberte si jeden olej od tří nejznámějších výrobců mot. pil a ten mýchejte v doporučeném poměru s BA 95. Doufám, že poměr vám v tom návodu napsali. S těmi oleji motoru... celý příspěvek > |
 |