Příspěvky uživatele - 176.18

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Prosim o urceni kere nebo stromu, 16.4.2010
Fakt to jsou jahody!!! A pěkné  :-))           Lída
Knížka pro zahrádkáře, 16.4.2010
Dvanáct měsíců v zahradě je dobrá, jen odrůdy jsou uvedeny německé - ale popisy, postupy a rady dobré a přehledné (taky jsem ji sem chtěla napsat). Lída
Balkon na západní straně, 16.4.2010
Když jsem ještě bydlela u rodičů, tak na západním okně šly perfektně "tyrolské karafiáty"...           Lída
Japonská myrta, 16.4.2010
Cuphea mi také dobře přezimovala, ceý ten čas kvetla (17-18°C). Ani bych ji nebyla stříhala, ale v březnu se mi ji povedlo trošku přisušit, tak pár lístků opadalo. Trošku jsem ji střihla a zkusila zasadit řízky - zatím vypadají slibně. Je to... celý příspěvek >
Jak na zanedbanou zahradu - trávník?, 15.4.2010
Trávník bych nechala až nakonec - až se rozhodnete, co kde zasadíte a vytvoříte a umístíte, stejně by se při budování poničil. Zatím bych to jen posekala.           Lída
Malý ovocný stromek, 14.4.2010
Viděla jsem na netu muchovník lamarckii pěstovaný zřejmě z keře jako vícekmenný stromek, vypadalo to moc hezky.           Lída
Skladovani v panelaku, 14.4.2010
Cibuli mám normálně v panelákovém sklípku, vydrží prakticky až do příští. Z česneku dělám pastu, ten moc vysychá.        Lída
Žloutnutí listů u rajčat, 14.4.2010
Dávám jim asi po 10dnech od přesazení do kelímků pár kuliček cereritu...
Vaše Top ten odrůdy hrušní - Konference, 14.4.2010 Obsahuje fotku
Pro paní Martu - obrázky "Alfy"
Přehnojení stříbrného smrčku, 14.4.2010
Pokud by to bylo přehnojením, tak jedině propláchnout = hodně zalít, aby se to částečně vyplavilo.
Hloh a spála růžovitých, 13.4.2010
Spála ne, ta se projevuje hlavně hnědnutím a usycháním listů, větví, skvrnami na kůře a pod.Spíš to bude nějaký škůdce - na rybízu to dělají mšice, na hrušni vlnovník - tak něco podobného...          ... celý příspěvek >
Jak na orsej luční, 13.4.2010
Mám záhon s růžemi řadu let, je fakt, že na zahrádce a ne v rozáriu ;-)). Růže okopávám hnojím, někdy i stříkám, dostatečně zalévám, hnojím, na zimu nahrnuji kompostem a přikrývám chvojím. Přesto mi mezi růžemi rostou krokusy, křivatce a množství... celý příspěvek >
Co je to?, 13.4.2010
To není dřínovec, ale dřín...   zadejte si Cornus florida a Cornus kousa, oboje to jsou větší keře nebo menší stromy. Mívají ho celkem běžně v okrasných zahradnictvích nebo zahr. centrech (aspoň v HK ano), je fakt, že většinou jen tak 1-2... celý příspěvek >
Jak na orsej luční, 13.4.2010
Je fakt, že co jednomu vadí, druhý horko těžko sází...  Orsej mám ráda pro jeho svítící kvítky, schválně jsem ho zasadila pod keříky - uchytil se až potřetí, teď už roste  :-)). Proč si ho tam nenecháte? Vždyť když kvete, tak ještě růže... celý příspěvek >
Malý ovocný stromek, 13.4.2010
Z běžných druhů ovoce nejmenší velikosti dorůstají broskvoně, pokud neuvažujete třeba o sloupovitých nebo jiných tvarech stromků. Třešně a meruňky zrovna malé nejsou, i když nevím, s čím je srovnáváte.     Lída
Další diskuze:  5657585960>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika