|
Příspěvky uživatele - 11.107
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Traktor s volitelnou redukcí jak řadit, 14.12.2007 Znovu jsem si přečetl zadání úvodního příspěvku, ze krerého vyplívá, že by se mělo jednat o nějaký konkrétní stroj a pokut ne, pak to už vůbec nechápu, proč toto téma vzniklo. Je totiž spousta těchto stojů, které třeba nemají ani jeden sinchron a je... celý příspěvek > |  | Traktor s volitelnou redukcí jak řadit, 14.12.2007 Mě by zajímalo, o jaký malotraktor jde. |  |
|  | Čínský traktor, 12.12.2007 Můj názor je ten, že bych se dnes přiklonil k MSK 254 než k 204. Oba mají homologaci atd takže provoz po pozemních komunikacích po přidělení RZ bezproblemový. 254ka je jiná továrna než 204. Tento traktor (254) má homo. i v německu a dost dobře... celý příspěvek > |  | CubCadet 1023 - jak poznam naplnění koše?, 4.12.2007 Jasně že to čištění vodou není dobrý nápad. Ono totiž to dnes má na svých strojích kde kdo, ale málo kdo to má udělané tak, aby se neumyla i ložiska. Pak se člověk diví, že jsou po jedné sezoně v.... na výměnu. |  |
|
|
|