|
Příspěvky uživatele - 34.194
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Čistíme studnu, 21.4.2011 Dobrý den,
taky budu čistit studnu, můžete někdo uprasnit jakou štěrkovou vrstvu dát na dno a jak silnou, respektive podle čeho se to stanovuje. |  | Grace Star, 31.3.2011 Dobrý den,
přidávám i já svou negativní zkušenost se Zahradnictvím Tereza Lipník n. Bečvou. Po objednávce mi sice přišla zpětně potvrzená objednávka mailem, ale to bylo všechno. Telefon nikdo nezvedá, ani ten nový, aktualizovaný, na maily nikdo... celý příspěvek > |  |
|  | Druh nátěřu na dveře od udírny, 24.2.2011 Koupil jsem si barvu vypalovací, ale je tam psáno, že to není vhodné na potraviny. Mohl bych poprosit o radu, jaký druh barvy je vhodný na nátěř kovových dvířek k udířně i v ohništi? Děkuji za odpověď :) |  | TZ4K -14, 6.6.2010 Na dvouválcovém motoru Slavia se při zahřátí rozsvítí kontrolka mazání.Jaký tam má být správný tlak a jak by se to dalo opravit. |  | Štěpařský vosk, 8.5.2010 Mám větší množství staršího štěpařského vosku, který je ovšem tuhý až tvrdý. Po rozehřátí v teplé vodě je sice vláčný ale přesto špatně ulpívá na dřevě stromu. Umíte někdo poradit čím naředit vosk aby tak moc neztuhl a hlavně aby dobře "lepil" na... celý příspěvek > |  | Jakou pásku použít při roubování, 13.4.2010 Dobrý den, chci vyzkoušet naroubování meruňky, můžu použít elektrikářskou (lepivou)pvc pásku? |  | Kola Praga V3s a širší pneumatiky, 8.4.2010 Dobrý den, neví někdo jestli jdou na kola V3s rozm.8,5*20 nasadit širší pneumatiky 12,5*20?Nejjednodušší je to vyzkoušet, ale nechci se dotoho pouštět bez zkušeností.Tak prosím o radu, je-li to proveditelné. |  | Stihl ms 390, 22.1.2010 S ms 390 určitě neprohloupíte, měl sem možnost ji vyzkoušet při přípravě palivového dřeva(dub, buk) a jela jak drak! Vřele doporučuji. |  | Kladivo Fiskars 5Kg, 10.12.2009 Máte pravdu, proč vymýšlet už vymyšlené?Když spočítáme čas a prostředky na výrobu nějaké napodobeniny Fisk.,tak sme určitě blízko ceny originálu.A výsledek nejistý.Nedělám reklamu, sám fiskars sekeru¨nemám, ale jak čtu diskuzi tak mě napadá... celý příspěvek > |  | Drevo na údenie, 18.11.2009 Nebál bych se udit akátem, kvůli tomu, že je jedovatý.Vždyt se z něj vyrábí sudy na kořalku a víno a u těch bych měl víc obav.Víc bych se bál vůně kouře atím i případné pachuti vyuzeného masa.Já udím třešní, nebo švestkou akdyž nejsou, tak bukem(maso... celý příspěvek > |  |
|  | Druh fazole, 11.11.2009 Prosím o informaci, jak se jmenuje druh fazole, která má velké, ploché žluté lusky a semeno barvy světlé kávy, případně, kde by se dal tento druh fazole zakoupit. |  | Blecha ze zahrady do bytu?, 30.7.2009 Vážená paní píšete, že Váš boj byl úspěšně dotažen.Můžete mi prosím poradit čím jste je ničili?Mám doma kot'átka a samozřejmě jsem je mohla odblešit až v 8 týdnech, protože jinak hrozila otrava preparátem.A bohužel se mi v pokoji rozmnožili, tak je 2... celý příspěvek > |  | Hibiscus moscheutos - Ibišek bahenní, nebo též americký ibišek (venkovní), 8.7.2009 Já mám tři tyto ibišky, před zimou je seříznu asi na 20cm, poté je zabalím do textilní netkané folie, trochu je přihrnu mulčem, a to je vše. Bez problémů venku všechny rostliny přežily. Jsou vážně krásné. Přeju úspěšné pěstování. |  | MT 7 Uni, 5.4.2009 dobrý den včera jsem měl tento zmíněný stroj půjčený s rotavátorem, jezdil jsem na jedničku, ale zdálo se mi, že rotavátor by chtěl víc otáček.Jelikož jsem nechtěl stroj pokazit, upustil jsem od pokusů řadit další rychlosti.Tak se chci zeptat, jestli... celý příspěvek > |  | pila podrezava, 29.3.2009 tak v tom případě platí heslo hosta 111.1 o dýmce, atd.jeden můj soused důchodce říká."chceš-li se něčeho zbavit, tak to začni půjčovat" |  |
 |
|
|
|