Příspěvky uživatele - 244.16

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
mísa z olivoveho dreva, 4.12.2008
Souhlasím s předchozím, i když v zásadě je použitelný i jiný jedlý olej - předpokládám, že chcete mísu používat na potraviny?  Pokud budete mísu opravdu používat a mýt ji a čistit - impregnaci bude nutno po čase zopakovat.
zahraniční zásilkové služby, 1.12.2008
malá poznámka k příspěvku p.  Alího  29/11/08 18:49: možnost relativně rychle měnit limity na kartě, popř. zcela zakázat/obnovit různé typy plateb už poměrně dlouho nabízí kdekdo ke standardním platebním kartám, těžkopádnou Spořitelnu... celý příspěvek >
zahraniční zásilkové služby, 1.12.2008
Vracím se k úplně prvnímu dotazu: - od poloviny 90. let nakupuji (převážně ve Státech, Kanadě, UK a v Německu) převážně speciální ruční nářadí, ale taky knihy, časopisy audionahrávky...(při letním kurzu dolaru se vyplatilo v USA nakupovat třeba i... celý příspěvek >
Vrúbľovanie, 28.11.2008
Asi před dvěma rokama jsem tahle narouboval meruňku na semenáč Čačanské, rouboval jsem za kůru, v březnu, přičemž meruňkové rouby jsem odebral v březnu- ze stromu na strom-  ze stromku, který jsem předtím na podzim zasadil.  Stromek byl na... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika