Příspěvky uživatele - 113.121

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
cacanska lepotica?, 19.2.2008
Opad malých plůdků na 3 letém stromku není nic vyjímečného. Příčina může být v nedokonalém či žádném výchovném řezu, nedostatečně vyvinutý kořenový systém který nedokáže stromek vyživit. Také může jít o stromek neduživý,což se za nějaký rok spraví.Já... celý příspěvek >
Tresen Techlovan, 15.2.2008
Krom jiných pozdních chrupek mám i Těchlovan. Chutnají mě všechny, ale Těchlovan je prostě nedostižný. Po prvním zaplození jsem ihned vysadil další. Vřele doporučuji, stojí za to ji... celý příspěvek >
Hrušeň neplodí, 15.2.2008
Je to tak, já osobně bych se na ně 2-3 roky jen díval. Na drastičtější zásahy je času dost, ale i na ně je potřeba někoho, alespoň trochu znalého.            Zdravím
Hrušeň neplodí, 14.2.2008
Vážená paní, v mezích možností buďte trošku konkretnější, zda se Vám již objevil nějaký květ, jakou máte půdu, zda jílovitou nebo lepší, zda hnojíte apod. Také je nutno vědět, zda v okolí  rostou hrušky kvůli opylení. Že by se v 8. roce neukázal... celý příspěvek >
Postřik - kadeřavost, 10.2.2008
Asi takto: dnes jsem se díval na stromy a jejich stav i  předpověď  počasí  mě dosud nechávají v klidu. S mým systémem postřiku a vývojem počasí určitě během týdne snad i 10ti dnů stříkat nebudu. Mnoho čtenářů i... celý příspěvek >
Postřik - kadeřavost, 9.2.2008
Těžko radit, když projdete diskuzní témata, určitý obrázek si uděláte. Nejde však ani tak o dobu - každý hospodaříme jinde a mrazy jsou i koncem března, ale spíš o stav pupenů. Když mám pupeny cca napůl narašené,první postřik provádím Sulkou,2.... celý příspěvek >
Čínská meruňka, 9.2.2008
Vážená paní, asi jako pan Zavřel jsem také dřív dělal "sbírku" novinek a tuto meruňku jsem měl, než ji po 6ti letech postihla mrtvice. Mám asi 17 odrůd meruněk a mohu Vás ujisti,že o nic nepřicházíte.Opravdu podprůměr ve všech směrech.... celý příspěvek >
Jak zabránit předčasnému pučení meruněk, 9.2.2008
Zkuste tím vápnem (málo koncentrovaným - jen na barvu) postříkat i korunu. O nějaký den se kvetení opozdí. Myslím ale, že Vaše obavy jsou zatím zbytečné, jsem hodně "dole", ale zatím to noční mrazíky brzdí. Loni to bylo daleko horší. Zdravím
Ochrana před mrazem, 24.1.2008
No, nevím. Představte si, že byste žil po prsa v Krkonoších a se zbytkem na jižní Moravě. Technicky těžko vytvoříte stromu takové bioklimatické podmínky, jako v přirozeném prostředí. Navíc ve skleníku je velká vzdušná vlhkost, což meruňka nesnáší.... celý příspěvek >
Čačanska Najbolja, 10.1.2008
Dobrý večer, mám Najbolju asi 15 let a při prvním zaplození jsem měl stejný názor. Vypadá 3 týdny před úplným dozráním jako zralá, ale je to klamné. Do výborné chuti dozraje během dvou dní, takže aniž bych podceňoval Vaše zkušenosti, přece jen... celý příspěvek >
Jabloň Zuzana - kde sehnat?, 22.12.2007
Má ji v nabídce Ovocná školka Střílky - pan Kubáček. Zdravím
jabloně - vysokokmeny, 22.11.2007
Víte, jakmile jdete koupit stromek a řeknete že tomu nerozumíte, prodejce Vám dá to, co jde nejméně na odbyt. Až půjdete příště nakupovat, dělejte ze sebe odborníka, prostě si řekněte již vybranou odrůdu na podnoži A 2 - polokmen, popř. vysokokmen.... celý příspěvek >
Podzimní sázení meruněk, 14.11.2007
Každý rok se proti současnému počasí na sázení jistím. Začátkem září vykopu jámu, vedle dám hromádku hlíny na zasypání a když má pršet, překryju ji igelitem, zatížím a můžu sázet i za deště až do zámrazu. Pravda, trochu jsem od bláta, ale... celý příspěvek >
jak se pěstuje mandloň obecná, 12.11.2007
Určitě naplocho, ale cik cak systém není důvod, proč 2 nevzešly. Pecka mandloně je nesmírně tvrdá a je běžné, že zasazená vzejde až za rok, nebo vůbec. Nejvíc se mi osvěčilo pecky na dva dny namočit, velmi jemně narušit skořápku ve svěráku a založit... celý příspěvek >
Jakou meruňku?, 12.11.2007
Z těch co uvádíte nemám žádnou a typ už nemám. Některé odolnější novinky sem měl, ale když pomrzlo úplně vše, přece jen nějaká meruňka byla na 80 ti letých a starších stromech neznámých odrůd. Proto sem se vrátil ke klasice. Pravdou ale je, že... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika