|
Příspěvky uživatele - 176.186
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
dolmar ps6400, 2.12.2008 tak potom nie je co spekulovat... tam je dost velky rozdiel v hmotnosti a je to poriadne citit... |  | dolmar ps6400, 2.12.2008 to som isiel prave napisat, ked som pozrel tie hmotnosti pil... v pripade, ze pojde len o pripravu paliva, nie je tam predpoklad hrubych stromov, tak 5000ka bude stacit, ten rozdiel v hmotnosti je markantny... ale co sa tyka kupi, tak D6400 je... celý příspěvek > |  |
|  | dolmar ps6400, 2.12.2008 hej hej mas kupit D6400, rozdiel v cene nie je velky, chod do silnejsieho modelu :) |  | Jakou hobby benzinovou pilu?, 8.8.2008 urcite chodte do Dolmar 5000... je to profi pila a ked vas citam, tak urcite by ste boli nestastni po kupe, ze ste sa mohli rozhodnut lepsie, ze to co ste kupili nesplna vase poziadavky, ze to nereze dobre a pod. tych 5000 sa rozkotula velmi rychlo a... celý příspěvek > |  | Jakou hobby benzinovou pilu?, 7.8.2008 J.S. - xxx.xxx.103.201 (1459), 7.8.2008 20:46
preco ste taky podrazdeny? ze som napisal, ze vlastnite takmer vsetky modely Dolmar a tie, ktore nie, tak k nim mate pristup, teda ked nieco o nich napisete, tak je to pravda? chcel som vam urobit... celý příspěvek > |  | Jakou hobby benzinovou pilu?, 7.8.2008 host - xxx.xxx.122.186 (?), 7.8.2008 19:13
J.S. ma k dispozicii takmer kompletny sortiment pil Dolmar (vlastni ich) alebo ma k nim pristup, ale nie je predajca... teda vie skutocne co o ktorej pile pise, to je pravda... a andy.wise vobec nie je jeho... celý příspěvek > |  | Jak mazat křovinořez, 7.8.2008 necital som celu diskusiu, ale preco zakladatel temy nesiel hned do servisu reklamovat krovinorez? alebo ked nechce, robit hlupaka zo seba, tak sa spytam na diskusii, popisem problem, nic nerozoberam, ked mi niekto napise, ze co by to mohlo byt a ze... celý příspěvek > |  | Jakou hobby benzinovou pilu?, 7.8.2008 ved dobre a ja som napisal, ze akekolvek drevo mozem s ostrou retazou rezat aj s pilou bez vykonu, ide o to, kolko toho dreva rocne bude... a na 2 m3 dreva rocne je luxus akakolvek pila, to porezeme babke, ked nas zastavi po ceste, ked ideme z lesa,... celý příspěvek > |  | Jakou hobby benzinovou pilu?, 7.8.2008 Gl nemas pravdu... sice profi je relativne tazka, ale je rozdiel rezat 40cm drevo so 6kg 5s a s 5kg 20s (samozrejme som to prestrelil, ale podstatu pochopis)
s lahkou hobby pilou resp. s pilou s malym vykonom kludne budem rezat akekolvek hrube... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|