Příspěvky uživatele - 99.214

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Motorová pila do 8000,-, 24.11.2008
Myslím si že budete spokojen. Já sám /jsem amatér/mám již druhou HQ. První byla 340 a byla s ní radost pracovat. Jen jsem při tupějším řetězu pociťoval mírný nedostatek výkonu, tak jsem do budoucna uvažoval o 350. Jenže bohužel jsem nečekal, že tento... celý příspěvek >
Zahradnické nůžky Fiskars - nic moc, 24.11.2008
Taky jen potvrzuji nespokojenost s Fiskars kloubovými nůžkami. Za prvé po velmi krátké době používání "žvýkají" větve a vzhledm k tomu, že jsou do pravé ruky, tak v případě, že někam potřebuji ve stromu dosáhnout levičkou, pak je s nimu... celý příspěvek >
Chtěl bych znát názor na pilu H353, 19.11.2008
Díky moc za reakce. Řetěz používám std co je k pile a jeden shodný mám na výměnu. Až půjdu kupovat další tak zkusím ten kulatý. Jinak k tomu čištění dřeva- pokud bláto na kládě zahlédnu tak jej rukavicí setřu, oklepnu... nebo s kládou / řežu 2... celý příspěvek >
Chtěl bych znát názor na pilu H353, 18.11.2008
Mám HQ353 a zatím naprostá spokojenost. Dříve jsem měl/bohužel byla mi ukradena HQ340/ a už při práci s 340 byla spokojenost, jen nyní jsem volil mírně vyšší výkon vzhledem k tomu, že se mi změnou baráku zvýšilo množství zpracovávaného dřeva. Jinou... celý příspěvek >
Zahradní traktor sněhová fréza, 7.11.2008
Jak říkával jeden můj známý /v dobrém / - gratuluji a tiše závidím. Je to krásná mašinka / nebo i hračka??? /. Asi oboje - radost s ní pracovat. Ivan
Názor na zahradní traktory - dotaz, 21.10.2008
Jsem v trochu podobné situaci, jenže možná o něco trochu dál. Podle mne hlavně záleží co vše traktůrek bude dělat. Já jej primerně kupoval na sečení, jenže pak jsem zjistil, že jej využiji na tahání káry pro převoz dřeva/ naštípaného/ ze zahrady do... celý příspěvek >
Jak napojit čerpadlo (zasuvku) ve venkovnim prostredi?, 21.10.2008
Koupit zásuvku potřebného krytí, jištění pomocí chrániče a připojení 3 vodiči. Ale je otázka pokud se takto autor ptá zdali je vůbec schopen bezpečně provést instalaci nebo se chce zbavit tchyně. 
Střední malotraktor a příslušenství, 8.10.2008
Nynější stav - statek s pozemkem cca 4500 m2 a v budoucnu cca 1 ha. Zatím jsem koupil traktůrek na sečení trávy Alko. Dodělal jsem kouli na tahání káry- dřevo, převézt natrhaná jablka/předpokládám několik metráků až tun/,převážení stolů ze stodoly do... celý příspěvek >
Jak zprovoznit úplně nový dvoutakt?, 8.10.2008
Pro první až první dvě nádrže bych dal poměr 1:25 - 1:40, první dvě nádrže se vyvarovat vysoké zátěže a i prudké akceleraci naprázdno / i při běhu naprázdno a prudké akceleraci dojde k razantníhu zvýšení zátěže motoru/. Pak už motor nešetřit a při... celý příspěvek >
Výběr pily Husquarna 353, Stihl MS 310, Dolmar PS5000, 7.10.2008
Přidávám se k řadě spokojených majitelů HQ 353. Vzhledem k tomu, že předchozí pila byla HQ 340 - naprostá spokojenost, ale loupežník se objevil nikým nezván... Volil jsem mezi HQ 350, H55 a 353. První dvě plastové kartery a 55 mírně vyšší váha, tak... celý příspěvek >
Dolmar, Jonsered, Husqvarna... ne Oleo Mac, 22.9.2008
Asi ho Beda pozapomněl. Jinak jsem tento test v novinách také četl a malinkatými písmenky je nahoře "inzerce".To samé je se sekačkami, bazény a dalším sortimentem Mount.
Aku sekačka, zkušenosti, 13.8.2008
Tak bohužel mám shodnou zkušenost s aku obsekávačem Husqvarna/ jinak od této značky mám pilu, sekačku i motorku a spokojenost/. Přišla silnější kopřiva a sekačku přeprala. Drahé spec. sekací strunky. Po reklamaci jsem dostal vyjádření, že motor točí... celý příspěvek >
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika