Aku sekačka, zkušenosti

host - 99.214 (?)
13.8.2008 8:38

Tak bohužel mám shodnou zkušenost s aku obsekávačem Husqvarna/ jinak od této značky mám pilu, sekačku i motorku a spokojenost/. Přišla silnější kopřiva a sekačku přeprala. Drahé spec. sekací strunky. Po reklamaci jsem dostal vyjádření, že motor točí tolik a tolik otáček, že je vše v pořádku, atd atd ale sekačka nesekala. Stojí odložená v koutě, já byl nasr.ný,... - takže shodná negativní zkušenost.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
host - 137.91 (?), 18.7.2008 10:01, zobrazeno: 7845x

Malé Varování: Zakoupila jsem akumulátorovou sekačku u Mountfielda, úžasný stroječek, do ruky lehounký.  Jenomže měla potíže se šťovíkem a se silnějšími stébly květů trav, a to teda nevím, až by došlo na kopretiny. Upižlala asi 4 metry čtvereční a došla baterie, to ale mohlo být jen záběhem -  začátkem.  Je vhodná bohužel jenom na čančání setého jemného trávníku, anebo začištění malých okrajů, ale to určitě všichni víte... Kdepak kopřivy...

F.T.

host - 99.214 (?), 13.8.2008 8:38

Tak bohužel mám shodnou zkušenost s aku obsekávačem Husqvarna/ jinak od této značky mám pilu, sekačku i motorku a spokojenost/. Přišla silnější kopřiva a sekačku přeprala. Drahé spec. sekací strunky. Po reklamaci jsem dostal vyjádření, že motor točí tolik a tolik otáček, že je vše v pořádku, atd atd ale sekačka nesekala. Stojí odložená v koutě, já byl nasr.ný,... - takže shodná negativní zkušenost.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Husqvarna 359 vs. stihl ms 34127.4.2025
Velký stůl z překližky10.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků5.4.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz