|
Náhrada trávníku, 22.8.2007 Milá paní,
nenechejte se odradit zde napsanými různými názory, určitě je dobře, že zkoušíte podle sebe nahradit trávník. Jenom myslím, že barvínek není právě pro JV vhodný, spíše mu prospívá polostín až stín (někdy se podívejte na starých hřitovech,... celý příspěvek > |
 |
Jaký elektrický vyžínač kolem 1kw?, 15.8.2007 Mám elktrický vyžínač Oleomac 1 kW, úplně stejné problémy, každých 10 minut se vypíná. Teď seču křovinořezem Dolmar, elektrický vyžínač mi už do baráku nesmí. |
 |
|
 |
dolmar ms 4010, 4.7.2007 Jen pro zajímavost, byla vadná zapalovací cívka. Výměna v servisu a křovinořez zatím jede bez problémů. |
 |
Hnojeni?, 28.6.2007 Muze mi nejaky zlkseny rozarista poradit, zda mohu hnojit ruze jeste na podzim pred zazimovanim a jake hnojivo nejlepe pouzit? Dekuji JITA |
 |
přísavník na plote, 25.6.2007 Dobrý den,
Vas prisavnik se bude pnout okamzite jak bude mit po cem. Prichyti se tedy i na zemi. V zime urcite neprikryvat, on vam nezmizi, jen bude bez listu a tedy skoro neviditelny. Na jare bez problemu obrazi. Je to skoro neznicitelny... celý příspěvek > |
 |
Mýdlo Johnson &johnson 5,5 - neni neutrální, 1.6.2007 Ja mam spise problem kde se daji sehnat ony popularni lakmusove papirky? V drogerii jsem neuspela. Poradi mi nejaky ochotny clovicek? Dekuji JITA |
 |
Oleandr, 1.6.2007 Nebojte se,
oleandr je velmi odolny, spise nez sucho mu ale muze uskodit premokreni. A puklice způsobily to opadani všech listu. Dejte mu cas na vzpamatovani se. Nezalevat! |
 |
Růže Rambler, 30.5.2007 Děkuji za porady, jsem spokojena. JITA |
 |
keře se žlutými listy, 28.5.2007 eonymus fortunei nebo japonicus |
 |
dolmar ms 4010, 23.5.2007 Díky za odpověď. Na výrobním štítku je uvedeno tučně 2000 asi je to rok výroby, je to křovinořez tchána, tak se zeptám kdy jej kupoval. Loni jsem s ním sekl plochu 1000m2 a bez problémů. |
 |
|
 |
dolmar ms 4010, 23.5.2007 Mám tento problém, křovinořez jede asi 10 minut, potom přestane reagovat na plyn a zhasne. Po vychladnutí jde nastartovat, i když obtížněji. Zkusil jsem vyčistit vzduchový i palivový filtr a vyměnit svíčku. Problém se tím nevyřešil. Po... celý příspěvek > |
 |
Invazivní rostlina - plevel? (čtyřlístek - jetelíček - šťavel?), 17.5.2007 Dobrý den, je to krásná polštářovka, sama vám ozelení velkou plochu bez práce. To není nikdy k zahození. Alespoň pro mne. JITA |
 |
Okousaný břečťan, 17.5.2007 Dobrý den,
na mšice bych použila klasiku - Pirimor a pod chemii, a to co nejdříve. Je možné, že jej okusují ještě mimo mšic také slimáci. Tak hurá na ně a hned. Jsou velmi agresivní. JITA |
 |
žluté voňavé růže, 15.5.2007 Dobrý den, můžete prosím napsat sem zprávičku v jakém stavu růže došly a jak jste s nimi spokojen. Děkuji. JITA |
 |
Živý plot z růži, 15.5.2007 Dobrý den,
já bych zkusila doplnit R.caninu (šípk. růže) Rosou rugozou. Má hodně ostnaté i hlavní větve už od povrchu záhonu a krásně velké červené květy i plody. |
 |