Díky za odpověď. Na výrobním štítku je uvedeno tučně 2000 asi je to rok výroby, je to křovinořez tchána, tak se zeptám kdy jej kupoval. Loni jsem s ním sekl plochu 1000m2 a bez problémů.
Mám tento problém, křovinořez jede asi 10 minut, potom přestane reagovat na plyn a zhasne. Po vychladnutí jde nastartovat, i když obtížněji. Zkusil jsem vyčistit vzduchový i palivový filtr a vyměnit svíčku. Problém se tím nevyřešil. Po vyšroubování svíčky jiskra jde. Když je zahřátý, tak nejde nastartovat vůbec a svíčka je vlhká od benzínu. Díky za případnou odpověď.
Problém může být v netěsnosti klikové skříně, gufera na klice, těsnění u karburátoru, podobná závada, i když motor hned zhasne je vadné zapalování - to se dá zjistit ihned po zastavení, ale to jste asi zkusil. Stáří přístroje je asi...?
Díky za odpověď. Na výrobním štítku je uvedeno tučně 2000 asi je to rok výroby, je to křovinořez tchána, tak se zeptám kdy jej kupoval. Loni jsem s ním sekl plochu 1000m2 a bez problémů.
Ptal jsem se také z důvodu možnosti využití záruky. Asi by to chtělo projít a zkontrolovat dotažení šroubů, příp. vyčistit karburátor, provést kontrolu seřízení karburátoru, odvzdušnění nádrže, hadičku přívodu benzínu. Po těchto jednodušších úkonech zkusit jestli došlo ke zlepšení, dle nalezené závady. Potom - když to bude stejné - se pustit do složitějších demontáží a prověření těsnění klikovky a stavu motoru.