Kala mě vyhání z pokoje

host - 238.2 (?)
25.10.2008 22:37

Kala je kráská, určitě ti udělá radost a když uřízneš v době poupěte a někomu jí daruješ, uděláš radost i jemu. A to hnojení, může to být tím, ale aby nevyhnala jenom do listů a na květy aby jí zbyla síla. Potřebuje dost vody.  Mám dvě veliké, přez léto jsou venku ve stínu a v zimě je mám v zimní zahradě a od října je samý květ až do března, pak si maličko adpočně schodí pár listů a jak se dá ven, kvete míň, ale celé léto. Přeji hodně radosti. Jindra

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
Zahradník - Zlatý Zahrádkář .Zlatý Zahrádkář. (509) - 48.26 (?), 23.10.2008 17:33, zobrazeno: 8118x

V srpnu jsme na školní praxi ve skleníkách dobývali hlízy kaly, ty,co se vyhazovaly, jsem si přinesl domů a zasadil.Jenže ouha, oni pořád sílí a rostou, listy velké jako plech na pečení, roste to jako blázen.Než jsem se rozmyslel, zda si to zasadim nebo rozdám známým, podíval jsem se na obrázky na internetu jak to vlastně vypadá a jakou má velikost.Všude jsou vyfoceny malé kompaktní rostlinky, listy velikosty talíře s pár květy, ale s tím u mě to nemá nic společného, to je trpaslik proti mím rostlinkám.Prý to bude kvést někdy okolo ledna, doufám,že to bude aspon hezká podívaná.Před vysazením jsem udělal malý pokus-do květníku jsem vmíchal malý hrníček granulovaného kravského hnoje, že by bylo ono??Lád´a.

host - 238.2 (?), 25.10.2008 22:37

Kala je kráská, určitě ti udělá radost a když uřízneš v době poupěte a někomu jí daruješ, uděláš radost i jemu. A to hnojení, může to být tím, ale aby nevyhnala jenom do listů a na květy aby jí zbyla síla. Potřebuje dost vody.  Mám dvě veliké, přez léto jsou venku ve stínu a v zimě je mám v zimní zahradě a od října je samý květ až do března, pak si maličko adpočně schodí pár listů a jak se dá ven, kvete míň, ale celé léto. Přeji hodně radosti. Jindra

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Levné nářadí - koupit/nekoupit? Jaké a proč?16.7.2025
Péče o jezírko na chtě15.7.2025
NEREZOVÝ BAZÉN15.7.2025
Levné nářadí - koupit/nekoupit? Jaké a proč?15.7.2025
Péče o jezírko na chtě9.7.2025
Péče o jezírko na chtě8.7.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz