Zvetí se namrzlá fazole?

host - 111.65 (?)
4.6.2012 19:42

Nezoufejte, i mně zmrzly fazole (takové ty velké boby). Zůstalo jen 5 rostlinek, které mráz nějakým zázrakem nezničil. Zasadila jsem tedy fazole znovu a odjela na týdenní dovolenou. Po návratu nově vysazené fazole krásně vyklíčily a byly jen o něco menší než ty původní. Jinak mi pomrzly také rajčata, víno, hortenzie a aby toho nebylo málo, tak mi na zahradě ryje krtek a krtonožky svými chodbičkami mi zničily záhon mrkve a petržele.
A tak si říkám, že co mi letos nevyroste na zahradě si budu muset koupit v Lidlu.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
rettigova - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (160) - 207.90 (?), 19.5.2012 10:53, zobrazeno: 4676x

Vzlhedem k tomu, že se rozvětvuje základní stonek tak předpokládám že ne, že se musí podsadit, ale to je šedá teorie a zelený je strom života.Rajčata, papriky venku už 2.měsíc bez úhony-pravda na uzavřené zahradě... ale na poli? 1200 důlků brambor a asi polovina fazole /druhá ještě nevzešla/ má nať jako tabák. Brambory byly čerstvě nakopčené, ty se z toho dostanou.

Zmrzla i hokkaido.To by nebylo nic divného, kdyby nebyla vzešla z loňských zarytých plodů.Semena tedy vydržela -20 st C.Stejně dopadl i samovýsev lilku, který se mi to po zahradě množí jako plevel.Škodaže nezmrzla lebeda.

host - 111.65 (?), 4.6.2012 19:42

Nezoufejte, i mně zmrzly fazole (takové ty velké boby). Zůstalo jen 5 rostlinek, které mráz nějakým zázrakem nezničil. Zasadila jsem tedy fazole znovu a odjela na týdenní dovolenou. Po návratu nově vysazené fazole krásně vyklíčily a byly jen o něco menší než ty původní. Jinak mi pomrzly také rajčata, víno, hortenzie a aby toho nebylo málo, tak mi na zahradě ryje krtek a krtonožky svými chodbičkami mi zničily záhon mrkve a petržele.
A tak si říkám, že co mi letos nevyroste na zahradě si budu muset koupit v Lidlu.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Posuvné dveře svépomocí19.5.2025
Posuvné dveře svépomocí18.5.2025
Stihl HS4516.5.2025
Koš na čidlo13.5.2025
Koš na čidlo12.5.2025
Rozetové kování montáž10.5.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz