Velmi raná paprika

host - 214.246 (?) 
10.1.2025 17:37

Dneska před chvíli 16 30h jsem poslouchal poradnu na dvojce ČR 2 a tam byla debata o sklenicích. Volali tam zkušenosti i posluchači. Jeden říkal ze má skleník z plykarbonatu a proti těm, co mají sklenik ze skla zjistil, že on nemusí stinit ani barvou, síti, tkaninou a nic se mu nepřehřivá. Nemá tam ani mšice a jinou havěť, Potom že to živé nesnáší cigaretový kouř nebo konopí (průmyslové)Chci říci že když je více informaci je více tolerance k jinému názoru.

Dopoledne jsem jel autem s nákupem a zase na té dvjojce kolem desáté byla debata o sazenicich. Taky tam byl nějaký expert. Říkal, že jak odstrojite vánoční stromek, začne mánie, dneska hlavně internetová, kdo už co má naseto. atd.laugh

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 126.167 (?), 6.1.2025 13:01

Velmi raná paprika do skleníku je Františka. Dá se pro první mlsání postupně sklízet i ve fázi, kdy není v botanické zralosti, tedy "podtržená", Keři to neublíží, naopak. Pak se čeká na dozrání lahůdkového Hamíka.

MilosK - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (353) - 210.156 (?), 6.1.2025 13:09

Dovolim si doporucit malou cervenou, velikost jako hamik, ale nema tak silene tvrdou slupku. Odrudu ale nevim, je to semeno vydloubnute z papricky z obchodu. Neco podobneho ale ma Moravoseed. S Hamiky jsem skoncil prave z tohoto duvodu. Ano informace je neuplna ohledne odrudy, ale urcite stoji za pokus.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Koš na čidlo12.5.2025
Rozetové kování montáž10.5.2025
Rozetové kování montáž9.5.2025
Rozetové kování montáž9.5.2025
Koš na čidlo9.5.2025
Koš na čidlo8.5.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz