Proč nezrají rajčata na balkoně?

host - 191.158 (?)
30.7.2010 13:09
Určitě nemají lepší podmínky než ty venku, ty si totiž berou živiny ze země a mají vyrovnanější podmínky. Pokud jste je sadila ve stejnou dobu jako ven, tak se nedivte. Rajčata na balkon dávejte tak o pár týdnů dříve než do země, pak budou skorejší protože jim můžete zajistit v té době lepší podmínky (teplejší půda, o nějaký ten stupínek lepší teplota vzduchu, schovat je domů v případě ochlazení atd...) Vydržte, Mirek
Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
host - 11.106 (?), 30.7.2010 12:15, zobrazeno: 9287x

Letos jsem si pro jistotu dala i 3 rajčata na balkon, ostatní mám na zahradě. Podle mně by na balkoně měly mít lepší podmínky, přihnojuju je stejně jako na zahradě, víc zalévám, balkon je otočený na jih, svítí na ně sluníčko, nefouká a stejně jsou na tom hůř než ty na zahradě na záhoně. Rajčata na balkoně mají větší rostliny, ale menší rajčata, která nějak nechtějí červenat, zatím co na zahradě už sklízím úrodu i u rajčat, která jsou skoro ve stínu. Čím to může být?

host - 191.158 (?), 30.7.2010 13:09
Určitě nemají lepší podmínky než ty venku, ty si totiž berou živiny ze země a mají vyrovnanější podmínky. Pokud jste je sadila ve stejnou dobu jako ven, tak se nedivte. Rajčata na balkon dávejte tak o pár týdnů dříve než do země, pak budou skorejší protože jim můžete zajistit v té době lepší podmínky (teplejší půda, o nějaký ten stupínek lepší teplota vzduchu, schovat je domů v případě ochlazení atd...) Vydržte, Mirek
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Husqvarna 359 vs. stihl ms 34127.4.2025
Velký stůl z překližky10.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků5.4.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz