Hnojení rajčat
|
|
|
|
|
 |
 |
|
munzar - (2), 17.5.2007 16:06, zobrazeno: 34523x
Rád bych se touto cestou zeptal čím a jakým způsobem nejlépe hnojit rajčata na záhonku. Děkuji za radu.
Milan
|
|
 |
|
 |
 |
|
munzar - (2), 17.5.2007 16:25
Zkoušel jsem jednou Cererit a jednou přihnojení kompostem a tak se touto cestou spíše zajímám o nějaké postřehy z pěstování, abych získal informace i od jiných pěstitelů. Děkuji M
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 231.240 (?), 29.5.2007 20:32
Já vždycky na konci sezony nebo v zimě rozvezu na záhomy kompost, jinak už ničím nehnojím a rajčata mám vždy krásné.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 29.30 (?), 18.9.2007 19:25
Letos pěstuji rajčata v igelitových pytlích umístěných na betonu u stěny stodoly. Do pytlů jsem na začátku nasypal zeminu s granulovaným kravským hnojem. V průběhu vegetece pak aplikuji listové hnojivo na rajčata, papriky a okurky a to zpočátku postřikem a když se vytvořily plody, tak zálivkou. Samozřejmostí je pravidelná zálivka, aby zem byla provlhčená do hloubky.Takovou úrodu, jako letos, jsem ještě neměl. Rovněž se zatím neobjevila plíseň. Plody trhám, když jsou ještě růžové /aby se ulehčilo rostlině/ a nechávám je dozrát za oknem. Chuťově jsou výborné.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 8.67 (?), 9.10.2007 9:46
Dobrý den,
my při sázení rajčat přidáváme lopatku slepičinců - sušených. Poté zaléváme jen vodou.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 136.227 (?), 11.5.2013 12:57
Nez si nechat dozravat rajcata za oknem, to uz si je muzu kopit v hypersuper. Rajce je rajce, kdyz dozraje na slunci a na rosline. Zkuste ochutnat rajce ze slunicka treba v Chorvatsku, to je jina chut!
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|