Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Vážený pane Milane HP, podle toho, co jste opět "vyplodil" se s Vámi nadále nebudu zabývat a vyvracet Vaše nesmysly, protože stejně si myslíte, že útočím na Vaši osobu a ne na to, co píšete. Toto je poslední příspěvek na tomto foru asi na dlouho, raději chodím na fóra, kde nemusím vysvětlovat základní fyzikální zákony. 
Je vidět, že skleník nemáte, protože jinak by jste nemohl napsat větu" Kdežto ve skleníku je ohříván vzduch a od něj se teprve ohřívá půda, protože značnou část energie slunečního záření zachytává sklo. Od něj se pak ohřívá vzduch.  Což znamená pomalejší předávání tepla půdě. Tuto větu považuji za totálně nesmyslnou, podobně jako nechápete, že sklo ve skleníku částečně brání vychládání v noci atd atd..
Chápu, že Vy, pan PP a mnozí další pěstují svoje plodiny v horších podmínkách, než jsou ty moje, ale Vaše závěry vlastně mluví o tom, že skleníky jsou prakticky zbytečné, že v nich jsou podobné teploty jako venku. S tímto zásadně nesouhlasím, protože moje dlouholeté zkušenosti ze zelinářského podniku, kde pracuji 30 let, i z mé vlastní zahrady svědčí o něčem jiném. Pokud budete namítat, že můj skleník je u zdi, musím upozornit, že mám tři skleníčky a jen jeden je u zdi. Kromě toho, i ten u zdi je orientován na jihovýchod a od 15 hodin na něj slunce vůbec nesvítí, takže podle Vaší logiky by musel vychládat podstatně víc.

bred_ik 

 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika