Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Tak biftekovou diskuzi si také ráda počtu a přiučím se wink

Mám s nimi jen málo zkušeností, spíš rozpačitých: 

- trvá dlouho, než dozrají (riziko plísně + to nekonečné čekání)

- až třetina plodu je rozpraskaná a jakoby nedozrálá, že se musí vykrojit (nejen letos)

- a ty co mám chuťově zázračné taky nejsou: Oxheart (to praská relativně nejméně), Black from Tula (které není black, což, jak jsem se dočetla tu i onde, se vcelku stává) a pak asi Cherokee Purple, které praská úplně nejvíc

Sleduji stránky Tety Jany a tak různě se po biftecích rozhlížím, pro příští rok musím vyzkoušet něco lepšího. Elen

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika