Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Katka, s kľudom môžete vysiať vo februári,  dni sa už predlžujú, nie je už také nutné prisvetľovať a pri tom zníženom kúrení to priesady vydržia. Ak by boli koncom marca mierne vytiahnuté, presadila by som ich v tvare U, alebo špirály do trocha väčšieho kvetináča- vyženú si ďalšie nové korene z prihrnutej stopky a rastliny spevnejú. Takto predpestované potom skorej rodia aj vonku, mne zvyčajne už od začiatku júna, vlani pri decembrovom výseve(s prisvetľovaním) som mala prvé skoré rajčiny síce v dome za oknom už na Veľkú Noc.(viď vlákno Rajčata 2018)

Ja na dovolenku k moru chodím koncom novembra - do Egypta za šnorchlovaním, asi na 7-12dní, pokusné rajčiny to minulý týždeň vydržali bez polievania. V máji už len na 4 dni Praha- Noc literatury a knižní Veletrh. V lete prázdninujem doma, iba s každodennými pravidelnými vychádzkami do prírody s našimi hafanmi. 

Na pestovanie v nádobách v lete vonku určite treba vyriešiť samozavlažovanie.

          Eva T.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika