Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

19.2.19 Stav zelených rajčátek je kolem 40, od špendlíkových hlaviček po pingpongový míček (na MM, ten už ale asi víc neporoste). Plody mají hlavně Mountain Magiky Ř1 i Ř2 (ale těch mám naprosto nejvíc), 2 Startky Ř1 a Ř2 a 1 Mini Kumato. Maglia Rosa už má či měla snad 7 vijanů, ale plody žádné. Je mi záhadou proč.
Světelné podmínky tady v údolí jsou opravdu mizerné, do oběda mlhy, i když je nahoře krásně a kolem 4 se také občas vrací. Netrpělivě čekám na teplejší počasí, abych mohl začít provozovat ten osvětlovaný a vytápěný (1 kW příkonu) karbonátový skleníko-pařník na balkóně. Ale předpověď není moc veselá. V provozu však musí být, až budu pikýrovat sadbu na zahradu, jinak ji nemám kam dát. Stále doufám, že Matka Příroda bude k mým rajčatům shovívavá.wink
Vloni jsem zavrhl hnůj jako hnojivo do interiéru, ale letos musím revidovat svůj názor. Plody mají především rostliny, které jsem jím pohnojil (polovinu rostlin Ca(NO3)2 a polovinu hnojem), pouze s 1 výjimkou. Nevýhodou jsou mušky, ale přes to se rád přenesu, jen když budu mít rajčátka. Ledek vápenatý jsem použil v blahé víře, že listy nebudou tolik usychat. Není tomu tak, naopak se spíš zdá, že „hnojníci“ si i v tomhle směru vedou, byť jen o málo, líp.

Milan HP

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika