Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ja skladujem sušené paradajky v sáčkoch pytlíkoch so zipsom, skladujem ich naplocho na sebe naskladané v komínkoch v mrazničke. Keď ich zatváram, snažím sa vytlačiť všetok vzduch aby nezaberali veľa miesta.  Keď ich idem nakladať, dám ich nad paru do vysokého hrnca trošku vody, nasypem ich do cedníka tak, aby neboli ponorené, lebo sú ochutené soľou, cukrom a bylinkami už pri sušení.Po chvíli naparovania krásne zmäknú. Zalievam ich olivovým olejom, troškou balzamiko octu, pridám cesnak- veľa, rozmarín, oregano, bazalka, a takto striedavo až do plnej fľaše. V mrazničke vydržia neobmedzene, samozrejme ak sa nezjedia, lebo moja rodina sa ich nevie dojesť.Tento spôsob používam už niekoľko rokov, som veľmi spokojná, sú stále ako čerstvé, nemenia farbu ani vôňu, neplesnivejú, odoberiem si koľko potrebujem a naložím kedykoľvek v priebehu roka..

Skúste si pre sušené paradajky rezervovať miesto v mrazničke, nebudete ľutovať. Nech sa vám darí, všetko dobré praje Emília. 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika