Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zajímá mě jaké množství a frekvenci považujete za optimální, když jsou tricitky a vůbec neprší.  Jde o optimální vybalancování z pohledu, aby rostliny definitivně nezastavily růst a současně aby se zbytečně neplýtvalo (Nezbývá mi mnoho vody)

moje dýňová hnízda vypadají takto: díra 80 x 80,  hloubka 60cm, vyplněná uleželým hnojem naředěným popelem a hlínou: vršek mírně přesahuje terén, případně je v úrovni s terénem.  v každém a hnízdu je 5 i vice rostlin, které se šíří po vysušeném trávníku.

  v současné době je zalévám cca 1x za 6dnu, do každého hnízda cca dvě velké konve.

některá hnízda jsem se zaléváním poněkud zanedbal (na některých takových se to nijak neprojevuje, v jednom mi rostliny zažloutly a zaschly, což ale částečně nastalo i u dvou zalévaných hnizd... zda do takových má ještě smysl dát poslední zbylé sazenice(?))

Horka budou zvolna v příštím týdnu polevovat, náředí je mírný závan sucheho chladnějšího vzduchu od severu, srážky jen náhodné na málo místech.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika