Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Z fotky na mě dýchá chlad, vlhko a zoufale málo světla, ale obrázek může klamat, tak si poznámky o tom, že tohle je s velkým náskokem ten nejbizarnější pokus o vypěstování paprikové sadby odpustím. Třeba nad každým patrem opravdu máte několik zářivek nebo LEDky a v tom případě papriky strádají jen přelitím, protože jste zasadil moc malé rostlinky do moc velkých květináčů, takže podstatně omezte zálivku a situace se tím spraví. Já mám dvacetidenní semenáčky Capsicum pubescens Rocotto red zatím jen v 2,5 cm paperpotech a i když by už snesly malý kelímek od jogurtu, statečně se drží i v té trošce půdy co mají a pořádně napít dostávají jen po předchozím skoro vyschnutí substrátu.

Pokud je ale opravdu zdrojem světla pro všechny ty kytičky jen sluníčko za luxferama... no, lidi už si dali i víc práce s něčím, co pak vyklopili na kompost, není-liž?;)

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika