Asi před třemi roky jsem měl taky takové choutky.Krmit králíky amarantem.Osivo mi poslal pán z Moravy, udělali jsme sazeničky, lidi chodili a ptali se mě jestli to není marjánka, já odpovídal že né, že to pěstovali indiáni.Králíci o to ani moc nestáli a to je všechno.Než kolem toho skákat 8 měsíců, tak pytel ječmene za 2 stovky je zlatý.Kdybych to chtěl jíst, tak v řetězci nebo ve Zdravé výživě to koupím.Já nechci.
Podobné je to s těmi obřími fazolemi.Dávno, co jsme z toho dělali polévku.Večer se musely namočit, pak vařit v papińáku.Nevidím rozdíl, použít fazolky s plechovky.Je to levné, namočené několik měsíců a ten efekt v žaludku to udělá taky.Mohl bych jmenovat další, co jsem dělal a už nedělám.O tom tato diskuse není.