Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

3.3.18 Rozkvetlo i druhé patro první Startky (má už 3) a také Bonset (paradoxně také až druhý vijan). Foukám do nich, aby se opylily. Ještě není jasné, zda se to povedlo u vůbec prvního květu, kde jsem zapomněl. Vitadory stále jen rostou a vijany zůstávají stejně mrňavé, i když už také mají dva.
Dokončil jsem řízkování angličáků, jeden Crimson už vyrazil nový fazoch.
Problém s vadnutím listů pokračuje, ale zdá se, že se s tím dokážou rostliny vypořádat. Uschlé listy průběžně odstraňuji. Podobají se pergamenu. Ale zatím žádné oběti na životech a rostou. Rovněž je stále přisvětluji, ale podle počasí třeba jen ráno a večer. Jednotlivci umístění přímo pod středem LED grow čm žárovek viditelně rostou nejrychleji. Vysvětluju si to tím, že podle měření dříve provedených dostávají až 16000lx.
Nepřisvětlovaná rajčata (Stupice, Vilma, Balkonzauber) trochu zápasí, rostou velmi pomalu, ale přece. Zvlášť Vilmy jsou tak trochu bonsajky. V místnosti je kolem 20°C, ale u okna tak o 3 stupně méně. Zato nepřisvětlované papriky (Slovakia, Lungy, Balkonovka) v jiné místnosti s teplotou 23 – 24°C nemají žádné viditelné problémy. Listy nevadnou ani v náznaku.

Milan HP

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika