Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Alexi, vůbec není třeba se omlouvat. Kdybych o sobě psal já, určitě bych to myslel ironicky. Bez ironie bych to, co dělám, nazval systematickou zvědavostí. Ale i tak bych si asi lichotil.

Ta kvetoucí Startka zůstane doma (tedy pokud se sem vejde) a já doufám, že mi dá rajčata za oknem. Možná je to ode mne drzost, ale nevidím důvod, proč by nemohla. Klidně ji budu i přisvětlovat - ta sranda za to stojí. Pokud se to povede, je tu jediná klíčová otázka: jak bude chutnat? Můj tip je, že jako rajčata ke konci října. Což je mnohem líp než cokoliv kupované, s výjimkou předražených holandských Tomin. Řízkuju jen její přebytečné fazochy.

Co se Tvých podmínek týká, na začátku pokusu jsem si myslel, že ty mé jsou hodně mizerné. Takže předtím jsem se do ničeho nepouštěl. Ale průběhem pokusu zjišťuju, že to vůbec není tak zlé. Třeba neosvětlované sazenice pořád rostou, byť pomalu. Takže poradím jen jednu věc: zkus to. A pokud máš okno obrácené alespoň trochu k jihu, máš skoro vyhráno. Tedy pokud máš motivaci k řízkování a investici času a práce. Třeba drahá semínka, která nejsou lehce k dostání. Nebo počty sazenic. To už si musíš vyhodnotit sám.

Milan HP

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika