Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

zdravim, za oknem mi to taky nefungovalo, tak jsem zkoušel vynášet ven, ale taky jsem nebyl příliš spokojen. tak už druhým rokem dávám v dubnu malé sazeničky do studeného pařeniště, na noc přikrývám, rám podle růstu sazenic postupně zvedám a s výsledky jsem maximálně spokojen. jen ještě musím vyřešit oddělení jednotlivých rostlin, abych zbytečně nepoškozoval kořeny při oddělování - letos chci z plastových pásů jakousi mřížku, takže jednotlivé rostliny od sebe budou odděleny. 

  bydlím v mrazové kotlině - 100 semen vysévám kolem 5. března, na konci března pikíruju, kolem 10. dubna dávám do pařeniště a kolem 20. května vysazuju téměř metrové zdravé rostliny, první zralá rajčata na přelomu července/srpna

v době, kdy jsem pěstoval za oknem a přes den nosil ven, jsem uvažoval o přisvěcování, ale je to celkem velká investice. zatímco pařeniště je prostý rám s igelitem.

skleník jsem zavrhl, musel by být vytápěný.

ať se daří Petr

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika