Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Není pravda, že na zahradě něco mulčuji nějakou geotextilií. Používám tkanou textilii určenou propěstování jahod a předpokládám, že výrobce má materiál, ze kterého je tkána schválen pro toto použití. Pokud vím, tak materiál na předmětné kbelíky je asi schválen jen na maltu, jiné použití výrobce neuvádí. Sice na kbelíku je uvedeno, že je z PE, ale jak zde někdo uvedl, ne čistého, ale pro jeho výrobu je užíván i sběrný odpad, ve kterém je řada i jiných plastů, které nejsou  vždy až tak nezávadné. To je také odpověď na to proč do kbelíku PE folii, která je přímo z výroby a žádné nezdravé látky neuvolňuje a ne půda přímo na stěny kbelíku o kterých tady nikdo neví nic přesného. To je ta předběžná opatrnost.
Chci zde uvést ještě,  že i kdybych si v těch kbelících nosil vodu na pití a na vaření, tak bych nikdy nikomu nedoporučil něco co by mu případně mohlo ublížit (i když je to jen takové nezávazné kecání na internetu). Jinak si také nemyslím, že paní Zdeňka zrovna kvůli použití těchto kbelíků nějak onemocní nebo, že jí upadne ruka. Jsem z generace, která si sypala na brambory ten jed zvaný DDT a jsem zatím tady, ale vlastně nevím jak to na mé zdraví zapůsobilo.wink

           Vladimír

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika