Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

S koupenou a vypěstovanou zeleninou (dámy prominou, dnes to lze i naopak) je to jako s koupenou a milovanou ženskou. Koupená je na konzumaci a milovaná na trvalý vztah.

Přemýšlel jsem, co mne na tom pěstování tak baví. Přišel jsem na to, že v mládí to byla ta konzumace, sežrání. Ale jak stárnu, přesunulo se to spíš k té radosti z toho, že to pozoruju jak to roste (občas taky ne, ale neúspěchy přece musí být, abychom vůbec poznali, co je úspěch). Ne, že by to sežrání nebylo také důležité, ale je až druhotné. Když mi někdo daruje skvělá rajčata (doma pěstovaná), není to to stejné, jako když si je vypěstuju sám.

A taky mne baví hádat, co co udělá, když já udělám/neudělám tohle. Jo, dalo by se tomu říct "věda", ale to je příšerně nadsazené. Ve skutečnosti je to jen prachobyčejná zvědavost. A je normální, aby člověk byl s věkem stále zvědavější? Pokud ne, jsem nějaká úchylka.

Milan HP

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika