Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Celkově to asi trochu nechápu, asi nejsem v obrazu. Dnes již snad nejde přeci o výtěžek (to přenecháme velkopěstitelům), ale o dobře strávený čas na čerstvém vzduchu s tím bonusem, že se snad něco urodí. 

Pokud se to podaří,  tou největší odměnou pro mne je, že mohu nadbytky rozdat ať již v příbuzenstvu, známým a sousedům i jiným, kteří se mi zase občas odmění svými produkty. Zlepšuje to i sousedské vztahy a pocit, že svým blízkým vypěstuji sice na pohled ne prvotřídní plody, zato nikdy nestříkané chemií, je k nezaplacení.

Co se týče příspěvku mnohem výše o smysluplnosti pěstování jednotlivých zelenin, rád bych doplnil, že v marketu koupíte zpravidla cibuli Stuttgartskou, ale Všetanu tam nenajdete. Schválně si vzpomeňte, kdy naposled jste si zaplakali u krájení cibule ze supermarkertu a pak zkuste Všetanu.

To vše je moje motivace. Občas se mi někdo ptá, zda něco dělám, moje odpověď zní : Ne, jsem na Mýtině a odpočívám. Dělám jen to, co mi v danou chvíli baví (se zřetelem k tomu, co by asi měl zahrádkář v dané době dělat), a dokud mne to baví,  pak jdu zase dělat něco jiného. Ono se to nepo...

Jinak všem přeji jako vloni, tak akorát slunce, vláhy, tepla a co nejmenší výskyt škůdců.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika